۸ آبان ۱۴۰۴، ۱۴:۴۴

متقیان: تربیت‌بدنی زمینه‌ساز پرورش هوش اجتماعی دانش‌آموزان است

متقیان: تربیت‌بدنی زمینه‌ساز پرورش هوش اجتماعی دانش‌آموزان است

بجنورد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: کلاس درس تربیت‌بدنی بهترین بستر برای پرورش مهارت‌های اجتماعی و هیجانی در میان دانش‌آموزان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی متقیان ظهر پنج‌شنبه در گردهمایی و کارگاه توانمندسازی معلمان تربیت‌بدنی استان با محوریت رویکرد پداگوژی در تربیت‌بدنی، که در سالن گلشن بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در کنار آموزش‌های درسی اهمیت دارد، توجه به موضوعات اجتماعی و هیجانی است و کلاس درس تربیت‌بدنی بهترین بستر برای آموزش این مفاهیم محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به ضرورت نگاه جامع به فعالیت‌های تربیت‌بدنی افزود: فعالیت‌های این حوزه نباید صرفاً به توپ و تور محدود شود.

وی بیان کرد: اجرای بازی‌های بومی و محلی، فرصت‌های ارزشمندی برای تقویت روحیه کار گروهی، تعامل اجتماعی و افزایش نشاط در مدارس فراهم می‌کند.

متقیان همچنین بر اهمیت ایجاد فضای شاد و پرنشاط در مدارس تأکید کرد و گفت: این مهم با مشارکت فعال معلمان تربیت‌بدنی و بهره‌گیری از رویکردهای نوین آموزشی محقق خواهد شد.

گفتنی است این کارگاه توسط محسن وحدانی، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، با موضوع «پداگوژی تربیت‌بدنی» برگزار شد.

کد خبر 6639630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha