۳۰ فروردین ۱۳۸۷، ۱۵:۳۶

امام جمعه خرم آباد:

حضور در دور دوم انتخابات مکمل حماسه 24 اسفند است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام سیدرضا میرعمادی گفت: حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس هشتم تکمیل کننده حماسه 24 اسفند است.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در خطبه های این هفته نماز اظهار داشت: مردم لرستان با حضور در حماسه 24 اسفند بار دیگر اراده ملی را به نمایش گذاشته و دشمنان انقلاب و نظام را مایوس کردند.

وی با بیان اینکه انتخابات تجلی حاکمیت ملی و نمایش مردم سالاری دینی است، یادآور شد: این نمایش اقتدار و اراده ملی نباید در هیچ مرحله ای فروکش کند.

حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه انتخابات در سه حوزه انتخابیه در استان لرستان به دور دوم کشیده شده است، عنوان کرد: مردم با حضور پرشور خود اصلح ترینها را انتخاب کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد یادآور شد: در سال نوآوری و شکوفایی مسئولیت نمایندگان مجلس سنگین تر خواهد بود و باید در نهایت دقت وظیفه خود را انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز ارتش، نیروهای مسلح ایران را مایه عزت دین و سربلندی جمهوری اسلامی ایران دانست و یادآور شد: هرگز شجاعت، دلاورمردیها و فداکاریهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس فراموش نخواهد شد.

حجت الاسلام سید رضا میرعمادی همچنین ضمن دعوت همگان به تقوای الهی، افزود: بهترین توشه برای آخرت و پناه از عذاب تقوا است.

حجت الاسلام میرعمادی امروز پس از مراسم معارفه در شورای اداری استان لرستان، نخستین نمازجمعه خود را در این شهر اقامه کرد.

کد خبر 667667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha