۶ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۲۱

مردم با حضور در انتخابات مجلس به حق انتخاب خود ارج می نهند

سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان گفت: مردم با حضور در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به حق انتخاب خود ارج می نهند.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اسماعیل نجار صبح امروز و در ساعات اولیه رای گیری در حوزه انتخابیه سنندج با حضور در شعبه 65 اخذ رای واقع در یکی از محلات حاشیه نشین شهر، اظهار داشت: مردم ایران همیشه و در همه انتخابات برای حق انتخاب خود ارزش زیادی قائل شده و امروز نیز با حضور در دور دوم انتخابات مجلس هشتم به این مهم اهتمام می ورزند.

وی ادامه داد: تعیین سرنوشت خویش و دخالت مستقیم مردم در انتخاب مسئولان و خدمتگزاران یکی از اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود که در طول 30 سال گذشته هر سال و با برگزاری یک دوره انتخابات این مهم به عینه به نمایش گذاشته شده است.

استاندار کردستان یادآور شد: مردم استان کردستان نیز همزمان با دیگر نقاط کشور در این روز با حضور پر شور خود در دور دوم انتخابات بار دیگر این حماسه را تکمیل خواهند کرد.

نجار افزود: مردم استان کردستان امروز بدون توجه به تبلیغات منفی دشمنان نظام اسلامی یک بار دیگر با انتخابی اصلح و شایسته وظیفه خود را به بهترین نحو به انجام خواهند رساند.

در استان کردستان حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره به دور دوم کشیده شد و بیش از 390 هزار نفر واجد شرایط از بین چهار کاندید دو نفر را به عنوان نماینده خود بر خواهند گزید.

کد خبر 671632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha