۱۸ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۲۶

آفاقی:پرداخت خسارات تصادفات جرحی باید تسریع و تسهیل شود

آفاقی:پرداخت خسارات تصادفات جرحی باید تسریع و تسهیل شود

اردبیل-دادستان اردبیل گفت: پرداخت خسارات تصادفات جرحی باید تسریع و تسهیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال آفاقی ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی روند جدید رسیدگی به پرونده‌های تصادفات جرحی، اظهار کرد: هدف اصلی ما کاهش دغدغه زیان‌دیدگان و جلوگیری از اطاله دادرسی است.

وی افزود: توسعه ارتباط سامانه‌ای و مکانیزه بین نهادهای انتظامی، پزشکی قانونی و شرکت‌های بیمه استان امری حیاتی است. این اظهارات در راستای اجرای طرحی صورت گرفت که بر اساس آن، از اول مهرماه، پرونده‌های تصادفات منجر به جرح در استان اردبیل به فراجا ارجاع داده می‌شوند تا فرآیند رسیدگی کوتاه‌تر شود.

دادستان اردبیل با تشریح مکانیزم جدید، تصریح کرد: مرجع انتظامی موظف است علت حادثه را تعیین و مصدوم را به پزشکی قانونی معرفی کند. در صورتی که نظرات کارشناسی فراجا و پزشکی قانونی مورد اعتراض قرار نگیرد، شرکت بیمه یا صندوق تأمین خسارت‌ها مکلف است بدون نیاز به صدور رأی دادگاه، ظرف بیست روز پس از پایان مهلت اعتراض، نسبت به پرداخت خسارات بدنی اقدام نماید.

وی همچنین به موارد مستثنی از این رویه اشاره کرد و گفت: تصادفات فوتی، مواردی که منجر به قطع عضو، بیماری‌های غیرقابل درمان یا سقط جنین گردد، حوادث با جنبه عمومی جرم مانند مستی یا رانندگی بدون گواهینامه، و مواردی که مقصر ناشناس باشد، خارج از شمول این طرح هستند و طبق روال سابق پیگیری خواهند شد.

کد خبر 6717599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha