نبیه بری: تداوم حملات اسرائیل به لبنان غیرقابل قبول است

نبیه بری: تداوم حملات اسرائیل به لبنان غیرقابل قبول است

رئیس پارلمان لبنان گفت: اسرائیل نمی‌تواند به تجاوز خود علیه لبنان، نقض روزانه حاکمیت لبنان یا اشغال مداوم بخش‌هایی از خاک لبنان در جنوب ادامه دهد و این غیرقابل قبول است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، نبیه بری رئیس پارلمان لبنان به شدت از تلاشهای فرانسه و تلاشهای همه کشورهای حامی لبنان تمجید کرد.

وی در جریان دیدار هیئتی فرانسوی به ریاست لودریان با او گفت: لبنان به قطعنامه ۱۷۰۱ و نیز توافق آتش بس سال ۲۰۲۴ پایبند است.

نبیه بری تاکید کرد: اسرائیل نمی‌تواند به تجاوز خود علیه لبنان، نقض روزانه حاکمیت لبنان یا اشغال مداوم بخش‌هایی از خاک لبنان در جنوب ادامه دهد و غیرقابل قبول است.

در جریان این دیدار، تحولات اوضاع لبنان و منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین کنفرانس بین المللی که در پنجم مارس آینده در راستای حمایت از ارتش و نیروهای امنیتی لبنان برگزار خواهد شد نیز مورد رایزنی قرار گرفت.

کد خبر 6721840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha