۲۷ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۴۰

۴۸ نفر در شهرستان ابهر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کردند

۴۸ نفر در شهرستان ابهر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کردند

زنجان- فرماندار ابهر گفت: تاکنون ۴۸ نفر به صورت الکترونیکی از سه شهر ابهر، هیدج و صائین‌قلعه برای شرکت در انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند.

سعید خلجی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه امروز( شنبه) ۲۷ دی ماه آخرین مهلت ثبت‌نام داوطلبان شوراهای شهر است، گفت: تاکنون ۴۸ نفر به صورت الکترونیکی از سه شهر ابهر، هیدج و صائین‌قلعه برای شرکت در انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه از ۴۸ داوطلب شرکت کننده ۲ نفر خانم و ۴۶ نفر نیز آقا هستند، افزود: ثبت‌نام در این دوره از انتخابات شورای شهر غیرحضوری است و از داوطلبان تقاضا داریم فرآیند نام نویسی الکترونیکی را در اسرع وقت انجام دهند و به ساعت‌های پایانی موکول نکنند.

فرماندار ابهر گفت: با توجه به اطلاعیه شماره هشت ستاد انتخابات کشور و با استناد به تبصره ماده ۶۵ و تبصره یک ماده ۶۷ آیین نامه اجرایی قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور، داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهرها می‌توانند در مدت اعلام شده برای ثبت‌نام از طریق پنجره واحد وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir مراجعه و ضمن تکمیل اطلاعات پرسشنامه اعلام داوطلبی و بارگذاری مدارک مورد نیاز در مهلت یاد شده، نام‌نویسی خود را نهایی و شناسه ثبت‌نام دریافت کنند.

کد خبر 6723414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha