به گزارش خبرنگار مهر، هادی حقشناس پیش از ظهر یکشنبه در نشست با واحدهای اقتصادی و سرمایهگذاری خارجی در گیلان در استانداری گیلان اظهار کرد: یکی از مشکلات و مسائل سرمایهگذاری در گیلان بروکراسی اداری است.
وی گفت: مناطق آزاد تجاری کاملاً مستقل هستند و امورات مربوط به حوزه سرمایهگذاری در ارتباط مستقیم با وزارتخانه صورت میگیرد.
استاندار گیلان تصریح کرد: لذا در گیلان نیز هیچ سازمانی حق دخالت در مجوزهای حوزه منطقه آزاد انزلی را ندارد.
حقشناس ضمن تاکید بر لزوم توجه به جایگاه سرمایهگذاری در سطح استان افزود: در شأن گیلان به عنوان یک استان پیشتاز نیست که طی ۲۰ سال اخیر تنها ۶۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری شده باشد.
وی گفت: گیلان در حوزه حمل و نقل، صنعت، صنایع تبدیلی و با وجود مرزهای زمینی و دریایی قابلیت سرمایهگذاری بیشتر را دارد.
استاندار گیلان جبران این عقبماندگی را در سنوات آتی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: بخشی اعظمی از مسائل مربوط به بروکراسی اداری است که دست و پاگیر شده است که در صورت تسهیل و کاهش آن شاهد توسعه و پیشرفت استان خواهیم بود.


نظر شما