به گزارش خبرگزاری مهر، «فوزه یوسف» به شبکه الجزیره گفت: هیچ اراده سیاسی از سوی حکومت برای توقف درگیری وجود ندارد.
وی افزود: در صورت ادامه نقض آتش بس و حملات [از سوی حکومت دمشق] نمی توان [انتظار] خلع سلاح قسد را داشت، چرا که باید خود را دربرابر حملاتی که هدف قرار می گیریم، حفظ کنیم.
یوسف ادامه داد: توافق با دمشق به عقب نشینی قسد از الرقه و دیرالزور طی یک ماه تصریح دارد.
این عضو هیئت مذاکره کننده قسد افزود: این نیروهای حکومت دمشق و نه ما بودیم که توافق را نقض کردند.
یوسف وجود هرگونه اعضای پ.ک.ک (حزب کارگران کردستان) در میان نیروهای قسد را رد کرد و گفت که در میان نیروهای حکومت، عناصر گروهک تروریستی داعش حضور دارند.
این درحالی است که سخنگوی وزارت کشور رژیم جولانی در گفت وگو با شبکه الجزیره ادعا کرد: قسد با مشکل جدایی نیروهایش در داخل روبه روست.
وی در ادامه ادعاهای خود افزود: قسد امنیت منطقه را پس از آن که به لحاظ نظامی و امنیتی شکست خورد، خدشه دار می کند.
سخنگوی وزارت کشور رژیم خودخوانده در سوریه ادعا کرد: همواره راه حل های مسالمت آمیز را ترجیح می دهیم، اما قسد به دنبال آن است که دیگران را مسئول مشکلات داخلی خود معرفی کند.
وی در عین حال با تهدید نیروهای قسد گفت که با وجود آن که همواره راه حل های مسالمت آمیز را ترجیح می دهیم، اما همه گزینهها با دستور مقامات بالا همچنان روی میز است.


نظر شما