۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۴۷

غاربی: دوره آموزشی اطلاع‌رسانی در مواقع بحران ضرورت دارد

غاربی: دوره آموزشی اطلاع‌رسانی در مواقع بحران ضرورت دارد

اردبیل- مدیرکل حوزه استاندار اردبیل با بیان ضرورت توجه به آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه اطلاع‌رسانی به‌ویژه در موقعیت‌های خاص، برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران در حوزه روابط عمومی اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین غاربی در نشست کارگروه اطلاع‌رسانی مدیریت بحران اظهار کرد: با توجه به جنگ رسانه‌ای دشمنان، آگاهی نسبت به اقدام در مقابل این هجمه‌ها برای قشر رسانه‌ای و حوزه اطلاع‌رسانی ضروری است.

وی با اشاره به سیاست‌های شیطنت‌آمیز آمریکا و عوامل صهیونیستی در اغفال جوانان با هدف ضربه زدن به تمامیت ارضی کشورمان ،آگاه‌سازی جوانان و تولید محتواهای متناسب و تبیینی را مورد تأکید قرار داد و خواستار مدیریت افکار عمومی در وضعیت‌های جنگ نرم شد.

مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اردبیل بیان کرد: تمامی فعالان روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها باید برای آگاهی از مدیریت بحران در حوزه اطلاع‌رسانی آموزش داده شوند و در این راستا دوره آموزشی مدیریت بحران در حوزه اطلاع‌رسانی در آینده نزدیک با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود.

غاربی هم‌افزایی و همکاری روابط عمومی‌های دستگاه‌های مختلف اجرایی را برای مدیریت افکار عمومی و مشارکت در اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها به‌صورت واحد مورد تأکید قرار داد.

وی با اشاره به فرمایش اخیر مقام معظم رهبری در خصوص عدم تخریب دولت و حفظ انسجام ملی، گفت: باید با همکاری و استفاده از تمام ابزارهایی که در اختیار داریم در راستای کاهش نارضایتی‌ها، امیدآفرینی و حفظ وحدت و انسجام ملی حرکت کنیم.

کد خبر 6728459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha