۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۰۲

شهرداری شیراز پاسخگوی عملکرد نامطلوب برخی از اعضای خود باشد

شیراز - خبرگزاری مهر: یک عضو شورای شهر شیراز تاکید کرد: عزل و نصب پرسنل شهرداری جزء اختیارات شورای شهر شیراز نیست اما شهرداری باید نسبت به عملکرد نامطلوب برخی از اعضای خود پاسخگو باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، فاطمه هوشمند ظهر امروز در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر شیراز افزود: برخی از مصوبات شورا در قفسه های شهرداری بر جای مانده و باید شهرداری پاسخگوی عدم توجه به این مصوبات از سوی برخی از پرسنل خود باشد.

وی تصریح کرد: شهرداری شیراز باید پاسخ دهد که سرانجام مصوباتی که فرمانداری شهر بلامانع بودن آن را اعلام کرده به کجا کشیده شده است.

این عضو شورای شهر شیراز ضمن تشریح برخی از آیتم ها برای ارزیابی عملکرد شهرداری شیراز گفت: اگر در مجموع این شاخص ها شورای شهر به شهرداری نمره قبولی داد همه اعضای شورا شهر مراتب تقدیر خود را به عمل خواهند آورد اما اگر نمره اکتسابی کمتر از 10بود شهرداری شیراز باید منتظر تصمیم گیریهای عاجلانه و علاج گونه شورای شهر باشد.

هوشمند عنوان کرد: این انتقادات به معنی اختلاف و اخطار نیست بلکه قصد داریم در این راستا به بهبود امور کمک کنیم.

کد خبر 672917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha