به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه سینما، فواد بدیع از مدیران استودیو بدیع بعد از تحمل یک دوره بیماری درگذشت. به همین مناسبت مجلس یادبود این هنرمند فقید سینما ۸ بهمن، ساعت ۱۵ تا ۱۸ در هتل پارسیان استقلال برگزار می شود.
فواد بدیع در سال ۱۳۲۴ در تهران متولد شد. وی سال ۱۳۵۶ به ایران بازگشت و به عنوان مدیر فنی در استودیو بدیع مشغول به کار شد. وی به عنوان مشاور تولید در شرکت صنایع سینمایی ایران فعالیت داشت که تعدادی از فیلم های مطرح موج نوی سینمایی را تولید کرد.
به دلیل نبود امکانات کافی، فواد بدیع طرح گسترش استودیو بدیع را ارائه داد که نهایتا این طرح در قالب مرکز خدمات صنایع فیلم ایران اجرا شد.
وی در ابتدا به عنوان قائم مقام مدیرعامل فعالیت داشت و بعد از فوت محسن بدیع فعالیت خود را به عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت ادامه داد. از جمله فعالیت های وی نمایندگی شرکت ها و دستگاه ها و وسایل سینمایی و نهایتا کسب نمایندگی فیلم کداک در ایران بود. وی تا زمان توقف فعالیت مرکز خدمات صنایع فیلم ایران همچنان به فعالیت های فنی و سینمایی خود ادامه داد.
فواد بدیع پس از یک دوره بیماری طولانی، دار فانی را وداع گفت.
خبرگزاری مهر درگذشت این هنرمند را به خانواده این هنرمند و جامعه فرهنگی و هنری ایران تسلیت میگوید.


نظر شما