۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۴۴

حق‌شناس: بازگشت بازار به حالت عادی در اولویت است

حق‌شناس: بازگشت بازار به حالت عادی در اولویت است

رشت- استاندار گیلان از پیشنهاد سه مکان موقت برای ادامه فعالیت کسبه آسیب‌دیده خبر داد و گفت: بازگشت بازار به حالت عادی در اولویت است.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق‌شناس عصر سه‌شنبه در جلسه ستاد بازسازی و احیای بازار رشت در حضور جمعی از کسبه آسیب‌دیده در استانداری گیلان اظهار کرد: امروز وظیفه ما تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها برای خود و آیندگان است.

وی ضمن تاکید بر لزوم تعیین محل استقرار برای بازاریان گفت: ساخت بازار مشکلات عدیده‌ای دارد که امروز تمام مسئولان درصدد حل این مشکلات هستند.

استاندار گیلان تصریح کرد: رونق بازار و ایجاد بنای فاخر از جمله اهداف اساسی ما است و تمامی انتظارات و مطالبات طبق خواسته بازاریان قابل تحقق است.

حق‌شناس اضافه کرد: طبقه اول و همکف مجتمع آدینه، خیابان شریعتی، زمین زندان سه مورد پیشنهادی برای انتقال موقت کسبه است تا هرچه زودتر بازار به حالت عادی بازگردد.

کد خبر 6733505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha