۱۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۲۳

پویش «سلام محله» در ۴۴ نقطه خراسان شمالی کلید خورد

پویش «سلام محله» در ۴۴ نقطه خراسان شمالی کلید خورد

بجنورد- مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی از برگزاری پویش «سلام محله» در ۴۴ نقطه خراسان شمالی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا کاظم زاده در نشست با خبرنگار مهر اظهار کرد: پویش «سلام محله» در ۴۴ پایگاه محلی استان خراسان شمالی برگزار می‌شود که با هماهنگی استانداری، آموزش و پرورش، مساجد و مراکز مثبت زندگی صورت گرفته است.

وی افزود: این پویش در سطح ملی در ۲۵۰۰ محله در ۱۴ بهمن ماه به صورت سراسری برگزار می‌شود و هدف آن سپردن کار به محلات و شناسایی افراد مناسب است. علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه پویش سلام محله با اداره کل بهزیستی همکاری کنند.

کاظم زاده ادامه داد: از جمله طرح‌های حمایتی، تشکیل تعاونی محله محور و تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به افراد بالای ۱۸ سال از طریق راه‌اندازی حساب امید محله است.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی در خصوص پروژه‌های دهه فجر گفت: کلنگ زنی پروژه پنل خورشیدی برای ۶۰۰ مددجو اشتغال سخت در شهرستان اسفراین و تحویل ۴۷ واحد مسکونی به مددجویان در شهرستان شیروان در دهه فجر برنامه‌ریزی شده است.

وی در پایان به اقدامات اخیر اشاره کرد و افزود: اخیراً ۱۱۰ مورد حق پرستاری اخذ شده است. همچنین از طریق جشن گلریزان، ۱۰۰ جهیزیه و ۴۰ ویلچر برقی تأمین شد و ۶۲ مورد جهیزیه شامل ۴ قلم کالای اساسی (یخچال، فرش، اجاق گاز و جاروبرقی) نیز تأمین شود.

کد خبر 6735923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha