۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۲۷

۱۲۰ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دیر افتتاح و اجرا می شود

۱۲۰ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دیر افتتاح و اجرا می شود

بوشهر- استاندار بوشهر از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲۰ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع دوشنبه شب در پایان آیین‌های افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی در شهرستان دیر با بیان اینکه مردم این شهرستان شایسته بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات هستند، اظهار کرد: با تلاش فرماندار این شهرستان و سایر مسئولان، طرح‌ها و پروژه‌ های ارزشمندی اجرایی و عملیاتی شده است.

استاندار بوشهرافزود: همزمان با دهه مبارک فجر در شهرستان دیر ، ۱۲۰ پروژه عمرانی و اقتصادی با سرمایه‌گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی جاده وفاق بین کنگان و دیر به زودی آغاز می‌ شود ،خاطرنشان کرد: انتخاب پیمانکار برای اجرای روکش آسفالت و بهسازی جاده آبدان و دوراهک نیز صورت گرفته که برای این ۲ پروژه، مجموعا ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود.

زارع تصریح کرد: تمام توان و ظرفیت موجود را برای بهبود خدمات‌رسانی به مردم در سراسر استان بوشهر به کار می‌گیریم و هیچ فرصتی را هدر نخواهیم داد.

کد خبر 6738445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha