۱۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۸:۳۳

جاده شاهرود - توسکستان مسدود شد 

جاده شاهرود - توسکستان مسدود شد 

سمنان- رئیس پلیس راه استان سمنان از مسدود شدن محور شاهرود- گرگان از طریق توسکستان در محدوده استان گلستان خبر داد. 

سرهنگ موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت راه های استان سمنان گفت: مسیر شاهرود - گرگان از طریق توسکستان به علت بارش برف سنگین در حوزه استان گلستان تا اطلاع ثانوی مسدود است.

وی با بیان اینکه رانندگان از مبدا در این مسیر ورود نداشته باشند، افزود: مابقی جاده های استان سمنان فعلا باز هستند اما رانندگانی که قصد تردد در این راه ها را دارند حتما تجهیزات زمستانی را همراه داشته و از باز بودن جاده ها از طریق سامانه ۱۴۱ مطلع شوند.

رئیس پلیس راه استان سمنان همچنین بیان کرد: تمام جاده های استان سمنان به دلیل بارش برف و باران لغزنده بوده و نیاز است که رانندگان فاصله طولی، سرعت مطمئن و همچنین پرهیز از عجله را در کنار همراه داشتن زنجیر چرخ در نظر داشته باشند

بزرگی گفت: پلیس راه از تردد خودروهایی که زنجیر چرخ به همراه ندارند در تمام راه های استان سمنان جلوگیری خواهد کرد.

کد خبر 6740001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha