۲۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۱۴

۵۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در پاکدشت کشف شد

۵۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در پاکدشت کشف شد

پاکدشت- فرمانده انتظامی پاکدشت از اجرای طرح امنیت محله‌محور در این شهرستان و کشف ۵۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شهرام ولی‌خانی،صبح شنبه،در جمع خبرنگاران، از اجرای طرح امنیت محله‌محور در پاکدشت خبر داد و گفت: در جریان این طرح، بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و چند متهم در حوزه مواد مخدر و سلاح غیرمجاز دستگیر شدند.

ولی خانی در تشریح جزئیات اجرای طرح امنیت محله‌محور اظهار داشت: این طرح با تلاش مأموران انتظامی بخش شریف‌آباد به اجرا درآمد و دستاوردهای قابل توجهی به همراه داشت.

وی افزود: در جریان این عملیات، ۵۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق کشف شد و دو نفر از سوداگران مرگ دستگیر شدند که از آنان ۵۰ گرم شیشه و ۶۰ گرم هروئین کشف شد.

فرمانده انتظامی پاکدشت با اشاره به دیگر نتایج این طرح بیان کرد: یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به همراه سه فشنگ مربوطه نیز کشف و ضبط شد و ۹ نفر از اتباع بیگانه فاقد مدارک شناسایی نیز جمع‌آوری و طرد شدند.

ولی‌خانی در پایان تأکید کرد: اجرای مستمر طرح‌های امنیت محله‌محور در شهرستان پاکدشت، نقش مؤثری در کاهش جرائم و ارتقای امنیت و آرامش شهروندان داشته است.

کد خبر 6748189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha