۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۲۰:۱۴

راستینه: پرچمدار تبیین دسیسه‌های دشمن باشید

راستینه: پرچمدار تبیین دسیسه‌های دشمن باشید

شهرکرد-نماینده شهرستان‌های شهرکرد،سامان،بن و فرخشهر در مجلس گفت: هر کدام از شما باید پرچمدار تبیین دسیسه‌های دشمن در میان فامیل و همسایگان باشید.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدراستینه، نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی، شامگاه شنبه در جمع مردم عزادار شهرستان سامان با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدای والامقام، بر ضرورت حفظ میراث امام راحل و مقام معظم رهبری تأکید کرد و گفت: این میراث گرانقدر باید تا رسیدن به سرمنزل مقصود، در میدان‌های نبرد حق علیه باطل پاسداری شود.

وی با اشاره به حماسه‌آفرینی ملت ایران در سال ۱۳۵۷ افزود: این همان ملتی است که به ندای امام خود لبیک گفت و سلسله پهلوی را که نماد وابستگی به غرب بود، برای همیشه از این کشور اخراج کرد تا به جهانیان ثابت کند که ایرانی ذلت‌ناپذیر است. این روحیه برگرفته از مکتب عاشورا و پیام امام شهیدان است که فرمودند "هیهات منا الذله".

وی با بیان اینکه ایران حرم است و حفظ آن با خون شهیدان گره خورده، تصریح کرد: خاک ایران، ناموس و آبروی ماست. اگر ایران بماند، کعبه و حرم امیرالمؤمنین (ع) و کربلا و حرم سیدالشهدا (ع) در امنیت خواهند ماند. این پیام بلند امام شهیدان است که در مکتب سردار دلها، شهید سلیمانی، جان تازه‌ای گرفت.

راستینه در ادامه به توطئه‌های ۴۷ ساله دشمنان علیه ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب، خواب تجزیه این سرزمین را می‌دیدند، اما کمیته‌های انقلاب در سال ۵۷ شکل گرفت تا این نقشه‌ها را خنثی کند. دلیل این همه دشمنی، اراده ملت ایران برای حفظ استقلال و عزت خویش است. شعار "الله اکبر" که نماد بت‌شکنی این ملت است، امروز در برابر آمریکای جهان‌خوار طنین‌انداز شده است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ تحمیلی هشت ساله و نقش زنان و مردان غیور ایران در دفاع از میهن، خاطرنشان کرد: امروز همه جبهه کفر به سرکردگی آمریکا در برابر ما صف‌آرایی کرده است. آنها تصور می‌کردند با شهادت رهبران و فرماندهان، نظام سیاسی کشور فرو می‌ریزد، اما ندیدند که این نظام، فردمحور نیست؛ این نظام، تشکیلاتی عظیم به وسعت تمام ملت ایران است. اگر رهبر عزیز انقلاب هم از میان ما برود، خدای رهبر از او قدرتمندتر است.

وی با اشاره به ناامیدی دشمن از فروپاشی انقلاب، افزود: دشمن پس از ناکامی در مراحل اولیه، دست به دامن منافقان داخلی شد، اما فرزندان رشید این ملت همه مقرهای تروریست‌های تجزیه‌طلب در غرب کشور را با خاک یکسان کردند.

احمد راستینه در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات‌های موفق نیروهای مسلح ایران اشاره کرد و گفت: ارتش مقتدر، سپاه سرافراز، فراجای عزیز و بسیج غیور ایران اسلامی با مشت‌های پولادین خود، همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و خطوط لجستیکی این کشور را هدف گرفته و به آتش کشیدند. سامانه‌های پدافندی پیشرفته دشمن که آخرین فناوری‌های دنیا را در خود جای داده بود، به دست توانمند جوانان دانشمند هوافضای سپاه و ارتش در هم شکست.

وی با بیان اینکه پایگاه‌های آمریکا در امارات و بحرین هدف قرار گرفت، افزود: سربازان آمریکایی با کوله‌ای بر پشت، آواره کشورهای منطقه شدند. نقطه به نقطه مخفیگاه‌های نظامیان آمریکایی را نشانه گرفتیم و بیش از هزار سرباز آنها به هلاکت رسیدند.

نماینده مردم شهرکرد، سامان و بن با اشاره به طراحی پروژه "اسرائیل بزرگ" توسط آمریکا، اظهار داشت: این پروژه خطرناک که سالیان طولانی توسط ایالات متحده و صهیونیست‌ها دنبال می‌شود، زمانی محقق می‌شود که ایران مقتدر تکه‌تکه و تجزیه شود، اما ۴۷ سال مقاومت ملت ایران ثابت کرد که این نقشه‌ها هرگز عملی نخواهد شد.

وی تأکید کرد: ما به دنبال جنگ نبودیم و در دو مرحله با تدبیر رهبر شهیدمان پای میز مذاکره رفتیم، هرچند از ابتدا می‌دانستیم که این میز، میز تله و فریب است. امام مظلوم و مقتدر ما شهادت را به آغوش کشید تا انقلاب و ملت بمانند و ما میراث‌دار این خاک مقدس شویم.

راستینه با دعوت از مردم برای حضور آگاهانه در صحنه، گفت: روزهای آینده، روزهای پر از بیم و امید است. اگر بایستیم و در میدان‌ها حاضر باشیم، امید قطعی است. دشمن با عملیات روانی سنگین رسانه‌ای به میدان آمده است.

وی ادامه داد: هر کدام از شما باید پرچمدار تبیین دسیسه‌های دشمن در میان فامیل و همسایگان باشید. درباره عظمت ایران و چرایی ایستادگی گفتگو کنیم و همه را دعوت کنیم تا شانه به شانه یکدیگر بایستند.

کد خبر 6768121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha