۲۲ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۵۸

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس: با همدلی کشور را دوباره خواهیم ساخت

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس: با همدلی کشور را دوباره خواهیم ساخت

علی علیپور با تاکید بر این که باید همدل و متحد باشیم، گفت: باید جامعه جهانی به جنایت دشمن ایران ورود کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی علیپور درباره حمله صهیونی -آمریکایی به کشورمان عنوان کرد:متاسفم که می بینیم مدارس و ورزشگاه ها هدف قرار گرفته و تخریب شده اند.این رویه و جنایت ها دشمن باید مایه تاسف جامعه بین الملل باشد. استادیوم آزادی، ورزشگاه ملی ما بود و هست که همه ایرانیان و مردم خاطرات ورزشی زیادی از آن دارند. سال ۱۲ هزار نفری آزادی هم محل برگزاری مسابقات والیبال، فوتسال، کشتی، هندبال و ... بوده که از بچگی خاطرات زیادی با آن داشته ایم که به این شکل ناجوانمردانه از سوی دشمنان مورد حمله قرار گرفت.

وی افزود:این حمله از سوی همه ما ورزشکاران ایران محکوم است و مطمئن هستم دست به دست هم داده و بهتر از آن را با وحدت و همدلی خواهیم ساخت.
علیپور خاطرنشان کرد: خواهش من به عنوان برادر کوچک از همه هموطنان این است که در این شرایط بیشتر و بیشتر کمک حال هم باشیم. هر کسی به فراخور شغل خودش سعی کند به هموطن خود کمک کند و بیشتر از قبل به یکدیگر کمک کنیم و آرامش بدهیم. البته مطمئن هستم مردم عزیز کشورم در کنار هم بوده و این موارد را رعایت می کنند.

کد مطلب 6773738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha