۳۱ فروردین ۱۴۰۵، ۱۶:۱۳

تلفیق «اقتدار ملی» با «تجلیل از معلمان» در استان سمنان

تلفیق «اقتدار ملی» با «تجلیل از معلمان» در استان سمنان

سمنان- معاون استاندار سمنان با اعلام آمادگی استان برای برگزاری هفته معلم هم‌زمان با اجتماعات اقتدار مردم، گفت: تبیین جایگاه شهید آیت‌الله خامنه‌ای در اولویت برنامه‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی آقا براری ظهر دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان سمنان در استاندرای اعلام کرد: کسب جایگاه علمی ممتاز استان در بین استان های کشور نشان از تلاش قشر فرهنگی در راستای اعتلای علم آموزی دارد که نیاز است این روند حفظ و ارتقا یابد.

وی با اشاره به لزوم تبیین جایگاه شهید حضرت آیت الله خامنه ای در هفته معلم امسال و تشریح زوایای مختلف زندگی پربرکت ایشان افزود: لازم است برنامه های هفته معلم امسال دانش آموز محور و با حداکثر مشارکت دانش آموزان اجرا شود.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه برنامه های بزرگداشت هفته معلم با مشارکت مدارس، اولیا دانش آموزان و رسانه ها برگزار شود تصریح کرد: خلاقیت در اجرای برنامه های جدید و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها در بزرگداشت معلمان و تقدیر از جایگاه آنها در هفته معلم پیگیری شود.

آقا براری افزود: سند توسعه آمایش سرزمینی رشته های فنی در شهرستان های مختلف استان تدوین شده و نیاز است دستگاه های مرتبط همکاری لازم در راستای پیشبرد اهداف این سند در شهرستان ها را داشته باشند.

وی با بیان اینکه فرهنگ و اصالت یکی از ویژگی‌های بارز مردم استان سمنان در بین سایر استان های کشور است افزود: حفظ سرمایه اجتماعی و ارتقا جایگاه فرهنگی مردم استان در گرو همدلی و همکاری بوده در عین حال نیاز است از ظرفیت های مختلف در راستای رفع مشکلات قشر فرهنگی استفاده شود.

کد خبر 6806294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha