۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۴:۵۱

ایران به واسطه پایداری مردم و رزمندگان به نماد مقاومت تبدیل شده است

ایران به واسطه پایداری مردم و رزمندگان به نماد مقاومت تبدیل شده است

ارومیه - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: جمهوری اسلامی ایران به واسطه پایداری مردم و رزمندگان به نماد مبارزه و مقاومت تبدیل شده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی: جمهوری اسلامی به نماد مبارزه و مقاومت تبدیل شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی جمعه در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با اشاره به نامگذاری ۱۰ اردیبهشت به عنوان روز ملی خلیج فارس، اظهار کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در پیامی به مناسبت این روز تأکید کردند، امنیت خلیج فارس توسط جمهوری اسلامی ایران تأمین خواهد شد لذا ظرفیت این منطقه راهبردی در خدمت امنیت و آسایش ملت ایران است.

امام جمعه ارومیه افزود: در حالی‌که رئیس‌جمهور آمریکا در سخنان خود علیه ایران یاوه‌گویی می‌کند، رهبر انقلاب با صلابت و تدبیر، همچون رهبر شهید، نشان دادند که خلیج فارس به ایران تعلق دارد.

حجت الاسلام قریشی با اشاره به ۱۱ اردیبهشت، روز جهانی کارگر، اظهارکرد: کارگران در مقاطع مختلف به‌ویژه دوران جنگ رمضان در صحنه حضور داشتند، سختی‌ها را تحمل کردند اما خدمت به مردم را کنار نگذاشتند و این مجاهدت شایسته قدردانی است.

وی با اشاره به اینکه دین اسلام از تنبلی بیزار است، افزود: در معارف اسلامی، انسان پرتلاش که برای کسب روزی حلال تلاش می‌کند، مورد ستایش قرار گرفته است.

امام جمعه ارومیه به ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم، اشاره کرد و یادآور شد: در دنیا شغلی بالاتر از معلمی وجود ندارد و خداوند برای برترین بندگان خود، شأن معلمی را برگزیده است لذا از معلمان درخواست میشود شهید مطهری را الگوی علمی و اخلاقی خود قرار دهند همچنین بر همه ما واجب است معلمان را تکریم و تمجید کنیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف کشور خاطرنشان‌کرد: ملت ایران ۶۰ روز است در خیابان‌ها ایستادگی کرده و با شور و شعور در میدان حاضر شده‌اند؛ معلم این ملت، حضرت امام خمینی(ره) درس مقاومت و ایستادگی را به مردم آموخته است.

وی اظهار کرد: در شرایطی قرار داریم که آمریکا و رژیم صهیونیستی تصور می‌کردند در مدت کوتاهی به اهداف خود در ایران می‌رسند، اما به نتیجه نرسیدند چنانچه تنگه هرمز که پیش‌تر برای همه کشورها باز بود بسته شد، پایگاه‌ها و هیمنه‌شان آسیب دیده و فروریخت و امروز پرچم ایران حتی در آمریکا نیز برافراشته می‌شود و جمهوری اسلامی به نماد مبارزه و مقاومت تبدیل شده است.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه دشمن در تلاش است از مسیرهای دیگر خود را پیروز صحنه نشان دهد، تصریح کرد: یکی از اهداف دشمن ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان و ضربه زدن به انسجام ملی است و دیگری، تشدید فشار اقتصادی برای شکستن مقاومت مردم و مسئولان است لذا باید در برابر توطئه‌های دشمن، به نصرت الهی امیدوار باشیم، وحدت و انسجام خود را حفظ کرده و اجازه ندهیم دشمن میان ما اختلاف ایجاد کند؛ چرا که اختلاف سم مهلک جامعه است.

حجت الاسلام قریشی اعتماد به مسئولان و تبعیت از رهبری را از ضروریات عبور از شرایط کنونی دانست و افزود: نباید تا تحقق پیروزی نهایی، میدان را خالی کنیم.

وی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم، خواستار همیاری عمومی و برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی شد و گفت: در عرصه اقتصاد، ملت باید یاری‌گر یکدیگر باشند و مسئولان نیز با کسانی که گرانی‌های تصنعی ایجاد می‌کنند و به احتکار دست می‌زنند، قاطعانه برخورد کرده و آنان را محاکمه کنند.

کد مطلب 6816731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha