۱۰ خرداد ۱۴۰۵، ۹:۵۰

شهرداری تهران مسیر ارتقای شغلی بیماران خاص را هموار کرد

شهرداری تهران مسیر ارتقای شغلی بیماران خاص را هموار کرد

شهرداری تهران در اقدامی حمایتی، امتیاز ارتقای شغلی کارکنان مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج را به دو برابر افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت شهر، توسعه‌ سرمایه‌ انسانی ‌و امور شورای شهرداری تهران با پیگیری اداره کل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران و با موافقت و دستور مجید باقری معاون شهردار تهران، امتیازات ویژه‌ای در مسیر ارتقای شغلی کارکنان مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، ابلاغ شد.

این اقدام در چارچوب رویکردهای حمایتی شهرداری تهران و با عنایت به ضرورت توجه مؤثر به وضعیت درمانی، معیشتی و شغلی کارکنان مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، پس از بررسی‌های کارشناسی و با هدف تسهیل و تسریع فرآیندهای مرتبط با ارتقای شغلی مشمولان، ابلاغ و برای اجرا به واحدهای ذی‌ربط اعلام شده است.

بر اساس مفاد این ابلاغ، برای همکاران رسمی مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، امتیاز ویژه مسیر ارتقای شغلی در رتبه‌های ارشد، خبره و عالی از ۱۰۰ امتیاز به ۲۰۰ امتیاز افزایش یافته است.

مطابق ضوابط مقرر، ۱۰۰ امتیاز در چارچوب تبصره ۵۲ ردیف ۵ شیوه‌نامه تعیین امتیازات مسیر ارتقای شغلی محاسبه می‌شود و ۱۰۰ امتیاز مازاد نیز پس از بررسی، تشخیص و تأیید معاونت درمان و تندرستی اداره کل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی به مشمولان تخصیص خواهد یافت.

همچنین به منظور تکمیل بسته حمایتی و در راستای حمایت همه‌جانبه از همکاران قراردادی مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج شاغل در شرکت‌های هادیان شهر و خدمات اداری شهر، امکان بهره‌مندی از تعجیل یک‌ساله در ارتقای گروه شغلی پیش‌بینی و اعمال شده است.

بر این اساس، دوره انتظار دریافت گروه شغلی برای این دسته از همکاران که پیش از این هر 4 سال یک‌بار بود، به هر ۳ سال یک‌بار کاهش یافته است.

کد مطلب 6845440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha