اظهارات تند نتانیاهو علیه اردوغان

اظهارات تند نتانیاهو علیه اردوغان

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع مداخله‌جویانه خود، ضمن تهدید رئیس‌جمهور ترکیه، از رایزنی با مقام‌های مصری درباره تحولات شبه‌جزیره سینا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی خطاب به رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، مدعی شد: «به اردوغان توصیه می‌کنم، آرام باشد، زیرا ما پیش‌تر نشان داده‌ایم که چه توانایی‌هایی داریم.»

وی افزود: اردوغان درباره تمایلش به نابودی اسرائیل و کنترل دوباره اورشلیم صحبت می‌کند. فکر می‌کنم فراموش کرده که ۴۰۰ سال است حکومت عثمانی به پایان رسیده و امروز یک اسرائیل قدرتمند وجود دارد.

نتانیاهو در ادامه گفت: اردوغان باید آرام شود. ما اجازه نمی‌دهیم کسی وجود یا امنیت ما را تهدید کند.

وی همچنین درباره تحولات شبه‌جزیره سینا گفت که با طرف مصری درباره این موضوع گفت‌وگو کرده و انتظارات تل‌آویو را به قاهره منتقل کرده است.

نتانیاهو در گفتگو با کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: با ترامپ اختلاف‌نظر دارم، اما رابطه‌مان بسیار خوب است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در واکنش به پاسخ مقامات رژیم صهیونیستی به مواضع آنکارا علیه این رژیم گفته بود: ما به تهمت‌ های یک شبکه جنایتکار که دستانش به خون ۷۳ هزار نفر بی‌ گناه در غزه که بیشتر آنها زن و کودک هستند، آلوده شده است، کوچک ترین اهمیتی نمی‌ دهیم.

وی پیش از این نیز در سخنانی تأکید کرده بود که ایدئولوژی صهیونیستی مبتنی بر نسل‌کشی، اشغالگری و توسعه‌طلبی، تنها شخص او، حزب عدالت و توسعه یا ائتلاف جمهور را هدف قرار نداده، بلکه همه مردم ترکیه را نشانه گرفته است.

اردوغان شنبه گذشته نیز در سخنانی در شمال غرب ترکیه گفت: وقتی با صهیونیسم مبارزه می‌کنیم، این مبارزه را برای خودمان یا منافع شخصی انجام نمی‌دهیم، بلکه برای بقای دولت و تمام ملت خود انجام می‌دهیم.

کد مطلب 6875908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
      1 0
      چطوری مبارزه میکنن ولی تجارت دارن !
    • إئلشئن IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
      2 4
      روزی رژیم صهیونیست کودک کش بدست ترکان از روی زمین محو خواهد شد،،مرگ بر اسراییل،،،
    • دزفول US ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
      0 0
      یک.بام.ودو.هوا.شد.که.اینها.همش.بازی.است.بازی.با.افکار.مردم .حرف.زیاد.زده.می.شود.ولی.عمل.نه.نه.نه.نه.نه............نه.در.همه.جا.حرف.بی.عمل.می.زنند.