۳۱ تیر ۱۴۰۵، ۱۳:۵۷

پلمب نانوایی‌های متخلف و انبارهای فاقد ثبت کالا در رباط‌کریم

پلمب نانوایی‌های متخلف و انبارهای فاقد ثبت کالا در رباط‌کریم

رباط کریم- رئیس اداره تعزیرات حکومتی رباط‌کریم از پلمب چند نانوایی متخلف و ده‌ها انبار فاقد ثبت اطلاعات کالا خبر داد و گفت: برخورد با متخلفان حوزه نان و کالاهای اساسی با جدیت ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد مهدوی، بعد از ظهر چهارشنبه، در جمع خبرنگاران، از تشدید برخورد با نانوایان متخلف و محتکران کالاهای اساسی در رباط‌کریم خبر داد.

وی که رئیس اداره تعزیرات حکومتی رباط‌کریم است، اظهار کرد: هرگونه بسته‌بندی و عرضه نکردن نان در محل نانوایی و فروش آن با قیمت بالاتر، مصداق عرضه خارج از شبکه و گران‌فروشی است و برای متخلفان با قید فوریت پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.

مهدوی افزود: صاحبان کالاهای اساسی نیز موظف هستند اطلاعات کالاهای خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند و در صورت تخلف، مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آنان برخورد خواهد شد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان رباط‌کریم تصریح کرد: در بازرسی‌های اخیر، چند نانوایی به دلیل گران‌فروشی و کم‌فروشی پلمب و برای متخلفان پرونده تشکیل شد. همچنین ده‌ها انبار که نسبت به ثبت اطلاعات کالا در سامانه جامع انبارها اقدام نکرده بودند، پلمب و مشمول جرائم قانونی شدند.

وی از شهروندان خواست هرگونه تخلف از جمله گران‌فروشی، کم‌فروشی، عرضه نان بی‌کیفیت، فروش آرد، تعطیلی خودسرانه نانوایی‌ها و تخلفات بهداشتی را به دستگاه‌های نظارتی گزارش دهند و تأکید کرد: گشت‌های نظارتی تعزیرات در روزهای آینده به‌صورت شبانه‌روزی و با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

کد مطلب 6895860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha