۴ شهریور ۱۴۰۵، ۹:۱۵

انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل بندرلنگه

انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل بندرلنگه

بندرلنگه- فرمانده پایگاه دریابانی بندرلنگه از شناسایی خط لوله انتقال سوخت قاچاق به طول ۳۵۰۰ متر در سواحل حوزه استحفاظی  خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بهروز آکفوره با اعلام این خبر گفت: مرزداران پایگاه دریابانی بندرلنگه با استفاده از منابع اطلاعاتی مطلع شدند قاچاقچیان در سواحل حوزه استحفاظی این شهرستان به طرز ماهرانه ای اقدام به جاسازی چندین خط لوله انتقال سوخت قاچاق در زیرماسه های دریا نموده اند.

سرهنگ آکفوره افزود: براساس این گزارش بلافاصله طرح برخورد با متخلفان به مرحله اجراء در آمده و چند اکیپ از گشت های دریایی و خودرویی برای جستجو و انهدام این خطوط لوله به موقعیت اعزام شده و پس از چند ساعت جستجو در محل با هوشیاری موفق شدند انشعابات لوله ها را که در زیر ماسه های ساحل جاسازی شده بود را شناسایی کنند.

فرمانده پایگاه دریابانی بندرلنگه ادامه داد: قاچاقچیان این خطوط لوله ها را در زیرماسه ها و آب دریا جاسازی و از آن طریق سوخت را از ساحل به دریا و شناورهای متخلف انتقال می دادند.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مرزداران با هوشیاری موفق شدند ۳۵۰۰ متر لوله انتقال سوخت را با بیرون کشیدن از زیر ماسه ها، منهدم نمایند.

کد مطلب 6928071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • دهقانی US ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
      0 0
      دست چه کسی تو کاره که نمی‌توانند کنترل کنند