۱۸ مهر ۱۴۰۵، ۱۳:۳۶

تفرجگاه های ۴ شهرستان خراسان رضوی در پی هشدار هواشناسی تعطیل شد

تفرجگاه های ۴ شهرستان خراسان رضوی در پی هشدار هواشناسی تعطیل شد

مشهد- معاون توسعه مدیریت، حقوقی و منابع اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: تفرجگاه‌های شهرستان‌های درگز، کلات، قوچان و چناران تا پایان روز یکشنبه در پی هشدار هواشناسی تعطیل است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود نورمحمدی با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی اظهار مرد: تفرجگاه‌ها و مناطق زیر پوشش حفاظت محیط زیست استان در شهرستان‌های درگز، کلات، قوچان و چناران تا پایان روز یکشنبه (۱۹ مهرماه) تعطیل است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و منابع اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: با عنایت به هشدار نارنجی شماره ۵۷ و پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی مبنی بر وقوع سیل و پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه، تمامی مناطق تفرجگاهی تحت مدیریت حفاظت محیط زیست این شهرستان ها تا پایان روز یکشنبه تعطیل است.

وی بیان کرد: از شهروندان و گردشگران درخواست می کنیم با توجه به ورود سامانه بارشی به استان و پیش‌بینی بارش های سیل‌آسا و رگباری و سیلابی شدن مسیل ها از ورود به مناطق تفرجگاهی و حفاظت شده تحت مدیریت این سازمان در شهرستان های درگز، کلات، قوچان، چناران طی امروز و فردا (یکشنبه) جدا خودداری کنند.

نورمحمدی گفت: طی این مدت خودداری از ترددهای غیر ضروری و حضور در مناطق کوهستانی و بسترهای مسیل و رودخانه ها برای حفظ سلامت و جان مردم نیز مورد تاکید است.

کد مطلب 6973455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha