۲۹ شهریور ۱۴۰۵، ۲۲:۰۵

تراش آسفالت خیابان صبا در منطقه ۲ تبریز به پایان نزدیک شد

تراش آسفالت خیابان صبا در منطقه ۲ تبریز به پایان نزدیک شد

تبریز- شهردار منطقه ۲ تبریز از نزدیک شدن عملیات تراش آسفالت فرسوده خیابان صبا خبر داد و گفت: این مسیر پس از پایان عملیات تراش، آماده اجرای آسفالت‌ریزی اساسی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس هاشمی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای بهسازی و رفع فرسودگی معابر شهری، عملیات تراش آسفالت فرسوده خیابان صبا توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲ در حال اجراست و این عملیات به مراحل پایانی خود رسیده است.

وی افزود: عملیات تراش آسفالت خیابان صبا در محدوده حدفاصل شهرک ویلاشهر تا کوی سهند ائل‌گلی با هدف بهبود وضعیت معبر و تسهیل تردد شهروندان انجام شده و پس از تکمیل این مرحله، آسفالت‌ریزی اساسی مسیر آغاز می‌شود.

شهردار منطقه ۲ تبریز ادامه داد: آسفالت‌ریزی خیابان صبا در دو لایه زیره و رویه اجرا خواهد شد و برای اجرای این طرح حدود پنج هزار تن آسفالت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هاشمی همچنین از اجرای عملیات تراش آسفالت فرسوده بلوار ۲۹ بهمن خبر داد و گفت: این عملیات در حدفاصل چراغ راهنمایی تا پل کابلی انجام شده و این مسیر نیز برای اجرای آسفالت‌ریزی آماده شده است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها در راستای بهسازی معابر و ارتقای کیفیت مسیرهای عبور و مرور شهری در حوزه منطقه ۲ تبریز انجام می‌شود.

کد مطلب 6953146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha