۳ مهر ۱۴۰۵، ۱۵:۰۲

تصادفات رانندگی در جاده‌های استان سمنان ۲۰ مجروح داشت

تصادفات رانندگی در جاده‌های استان سمنان ۲۰ مجروح داشت

سمنان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع پنج سانحه رانندگی طی شبانه روز گذشته در جاده‌های استان خبر داد و گفت: این حوادث ۲۰ مصدوم داشته است.

حسین درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر، از وقوع پنج حادثه رانندگی طی شبانه روز گذشته در جاده های استان سمنان خبر داد و اظهار کرد: در مجموع ۲۰ نفر طی این حوادث مصدوم شدند.

وی افزود: در نخستین حادثه، یک دستگاه پژو ۲۰۶ در کیلومتر ۶۳ محور میامی-سبزوار از روی پل سقوط کرد که پنج نفر را راهی مراکز درمانی کرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان ادامه داد: واژگونی یک دستگاه ساینا در کیلومتر ۶۸ محور میامی-سبزوار نیز مصدومیت سه نفر را رقم زده است.

درخشان با اشاره به دیگر حوادث شبانه روز گذشته، تصریح کرد: در کیلومتر هشت محور ایوانکی-شریف‌آباد، یک دستگاه پراید واژگون شد که چهار مصدوم حادثه امداد رسانی لازم را از هلال احمر دریافت کردند.

وی تصریح کرد: همچنین تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در کیلومتر ۱۲ محور دامغان-فولادمحله دو مصدوم داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان اضافه کرد: برخورد یک دستگاه دنا و یک دستگاه پراید در کیلومتر ۸۴ محور دامغان-سمنان نیز به مصدومیت شش نفر منجر شد.

کد مطلب 6958158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha