به گزارش خبرنگار مهر، حمیده خدنگی، یعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، با تشریح عملکرد اداره حفاظت از محیط زیست اسلامشهر در سهماهه دوم سال جاری اظهار کرد: در این مدت بیش از ۱۴۰ واحد صنعتی، خدماتی و صنفی توسط کارشناسان محیط زیست پایش و بررسی شد.
وی افزود: در جریان این پایشها، ۴۸ اخطاریه زیستمحیطی برای واحدهای متخلف صادر شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر ادامه داد: ۱۴ واحد غیرمجاز و آلاینده نیز در این بررسیها شناسایی شدند و ۲۲ واحد غیرمجاز با پیگیریهای انجامشده جمعآوری شدند.
خدنگی بیان کرد: برای بررسی عملکرد زیستمحیطی واحدهای صنعتی، ۳۲ مورد نمونهبرداری از پساب خروجی این واحدها انجام شد.
وی افزود: همچنین ۵۱ مورد استعلام مربوط به احداث و بهرهبرداری واحدهای تولیدی و صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر با اشاره به رسیدگی به مطالبات مردمی گفت: در این مدت به ۱۳ مورد شکایت در حوزه مسائل زیستمحیطی رسیدگی شد.
وی ادامه داد: برای ۶ واحد متخلف نیز به دلیل رعایت نکردن الزامات زیستمحیطی، پرونده قضایی تشکیل شد.
خدنگی همچنین از انجام ۴۳ مورد خوداظهاری زیستمحیطی خبر داد و گفت: در حوزه مدیریت پسماند نیز حدود ۷۵ هزار و ۹۴۸ کیلوگرم پسماند ویژه از واحدهای شهرستان جمعآوری شد.
وی خاطرنشان کرد: این پسماندها شامل لجن رنگ و لجن تصفیهخانه بود که برای امحا و مدیریت اصولی به سایت مجاز پسماند منتقل شد.


نظر شما