۷ آبان ۱۴۰۵، ۰:۴۳

ابتکار عمل جدید ونس برای احیای‌ مذاکرات با ایران

ابتکار عمل جدید ونس برای احیای‌ مذاکرات با ایران

یک رسانه آمریکایی مدعی شد که معاون ترامپ برای احیای مذاکرات با ایران، دست به ابتکار عمل جدیدی زده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، روزنامه وال‌استریت ژورنال آمریکا به نقل از چند مقام واشنگتن مدعی شد که جی‌دی ونس، معاون دونالد ترامپ برای احیای مذاکرات با «محسن رضایی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تماس‌هایی برقرار کرده است.

این روزنامه همچنین به نقل از مقام‌های آمریکایی و منابع آگاه ادعا کرد که ونس به دستور ترامپ، برای رضایی پیام ارسال کرده است.

ادعای آکسیوس: پیام ونس به رضایی بر ضرورت بررسی پرونده هسته‌ای ایران تأکید داشت

یک مقام آمریکایی در گفت وگو با پایگاه خبری آکسیوس مدعی شد که پیام ونس به رضایی بر این موضوع تأکید داشته است که هرگونه مذاکره برای جلوگیری از حملات، مستلزم بررسی پرونده هسته‌ای ایران است.

این رسانه همچنین به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داد که ترامپ درباره ارسال پیام ونس به رضایی اشتیاق نشان داده است.

از سوی دیگر، شبکه نیوزنیشن به نقل از یک منبع اعلام کرد که طی چند روز گذشته، تماس‌های فشرده‌ای میان طرف‌های ایرانی و آمریکایی از طریق میانجی‌ها جریان داشته است.

کد مطلب 6993234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha