پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۵۴

ساری در گفتگو با مهر:

ساخت فیلم‌ و مجموعه تلویزیونی در دستور کار شبکه قرآن است

ساخت فیلم‌ و مجموعه تلویزیونی در دستور کار شبکه قرآن است

مدیر شبکه قرآن سیما از توجه این شبکه به ساخت تولیدات نمایشی با مضامین دینی و تولید دو فیلم و دو مجموعه تا پایان امسال در این شبکه خبر داد.

حسین ساری درباره اینکه ساخت فیلم و مجموعه تلویزیونی تا چه حد در اولویت برنامه‌های شبکه قرآن قرار دارد به خبرنگار مهر گفت: در رویکرد جدید شبکه قرآن تولید فیلم و مجموعه تلویزیونی را در اولویت قرار داده‌ایم و این شبکه تجربه‌ای جدید را آغاز کرده است. هم اکنون طرح ساخت چند فیلم تلویزیونی بررسی می‌شود و تا پایان سال دو فیلم تلویزیونی با مضامین دینی خواهیم ساخت.

وی در ادامه افزود: البته برای ساخت فیلم تلویزیونی محدودیت نداریم و آقای مهندس ضرغامی دست مدیران شبکه‌ها را در این باره باز گذاشته‌اند، اما همانطور که اشاره کردم برای ما تجربه‌ای جدید است و برای شروع بهتر است تا پایان سال دو فیلم بسازیم و بعد گام‌هایی بزرگتر در این حوزه برداریم.

مدیر شبکه قرآن با اشاره به محدودیت‌های ساخت فیلم با مضامین دینی گفت: ساخت این نوع کارها که به سمت شعار و مستقیم‌گویی نرود مشکل است و در این زمینه فیلمنامه‌نویس متبحر کم داریم. به همین دلیل طرح‌های مختلف را بررسی می‌کنیم تا کاری که ساخته می‌شود شعاری نباشد.

ساری در پایان گفت: مجموعه نمایشی "گلچین و فضیلت" به زودی تولید می‌شود تا برای فصل زمستان آماده پخش شود. همچنین مجموعه دیگری هم تا پایان سال می‌سازیم و سعی می‌کنیم از کارگردانان حرفه‌ای نیز بهره ببریم.

کد خبر 699478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha