پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۶:۴۷

محتوا بخشی به برنامه های اوقات فراغت عامل اصلی موفقیت این طرح است

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ‌زنجان برنامه ریزی اصولی و حساب شده و محتوا بخشی به برنامه های اوقات فراغت را گامی مهم در راستای موفقیت در برنامه های طرح اوقات فراغت دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت ‌الاسلام علی دشتکی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران در محل مجتمع فرهنگی ولایت استان زنجان، نگاه کارشناسی و پرهیز از سطحی نگری را در بحث اوقات فراغت امری مهم و تاثیر گذار در موفقیت طرح اوقات فراغت عنوان کرد و گفت: غنی‌ سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان نیازمند برنامه ‌ریزی هدفمند و اصولی است.

وی افزود: جامعه ایرانی و اسلامی ایران با توجه به پتانسیلها و قابلیتهای خاص خود توانمندی خاص در راستای اجرای طرح اوقات فراغت است که باید این امر در جامعه به شکل مطلوب تقویت شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ‌زنجان با اشاره به‌ توانمندی و ظرفیتهای بالقوه جوانان بیان داشت: سازمان تبلیغات اسلامی با تمام توان و برنامه ‌ریزی دقیق و کارشناسی، برای غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در تمام فصول سال، به خصوص تعطیلات تابستان تلاش می‌کند. 

حجت الاسلام دشتکی در ادامه با اشاره به برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی استان طی سال گذشته افزود: در حال حاضر 6۰‬کتابخانه و40 ‬کانون فرهنگی مساجد در سطح این استان فعال است، همچنین طی دو سال ‌گذشته بیش ‌از ‪ ۲۰‬موسسه قرآنی نیز به صورت تخصصی به‌ امور قرآنی این قشر آینده ‌ساز جامعه می ‌پردازد.

حجت‌الاسلام دشتکی، گفت: حضور روحانیون در مناطق مختلف استان ازجمله حرکات فرهنگی و تبلیغی است که موجب کاهش قابل‌ توجه آمار طلاق و پرونده‌های قضایی شده ‌است.

وی افزود: همچنین احداث ‪45 ‬خانه عالم جهت استقرار مبلغین در مناطق محروم استان، پوشش تبلیغاتی سازمان تبلیغات اسلامی این استان را از ‪10‬درصد به ‪ 80‬درصد رسانده است.

کد خبر 703193

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha