پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ تیر ۱۳۸۷، ۹:۴۰

معاون وزارت تعاون:

25 درصد از اقتصاد کشور به بانک توسعه تعاون امید بسته است

25 درصد از اقتصاد کشور به بانک توسعه تعاون امید بسته است

معاون پشتیبانی و امور مجلس وزارت تعاون از راه اندازی بانک توسعه تعاون با عملکرد متفاوت از سایر بانکها در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: 25 درصد از اقتصاد کشور به تاسیس این بانک امید بسته است.

سید محمد کریمی در گفتگو با مهر ایجاد بانک توسعه تعاون را رهاورد اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی اعلام کرد و گفت: بانک توسعه تعاون مانند بانکهای دیگر نیست و با کارکرد وسیع تری نسبت به سایر بانکها و استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک فعالیت خود را در آینده های نزدیک آغاز می کند.

معاون پشتیبانی و امور مجلس وزارت تعاون عملکرد بانک توسعه و تعاون و هدف از تاسیس آن را ارائه خدمات به تعاونی ها و مردم دانست و اظهار داشت: در آینده ای نزدیک قانون سیاستهای اجرایی اصل 44 قانون اساسی برای اجرا به دولت ابلاغ می شود.

کریمی از سپری شدن مراحل نهایی کار بررسی لایحه اصل 44 در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و تصریح کرد: با نهایی شدن کار بررسی در مجمع ، سیاستها برای اجرا به دولت ابلاغ می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه موسسه اعتباری بخش تعاون در سال گذشته 500 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی ها داده است ولی این ارقام تطابقی با میزان تسهیلات بانک توسعه و تعاون ندارد به دلیل اینکه سرمایه اولیه این بانک فقط 500 میلیارد تومان است.

معاون پشتیبانی و امور مجلس وزارت تعاون راه اندازی بانک توسعه تعاون را امید 25 درصد از اقتصاد کشور در آینده تعبیر کرد و بیان داشت: برای دستیابی به سهم 25 درصد در اقتصاد ملی تا پایان برنامه پنجم سازندگی باید ارتقاء پیدا کنیم و آموزشها را در صدر برنامه های خود قرار دهیم.

کریمی همچنین از آماده شدن شرایط در اقتصاد کشور و بین مردم برای تحقق سهم این بخش خبر داد و افزود: باید از شرایط به دست آمده نهایت استفاده را ببریم.

کد خبر 706143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha