به گزارش خبرنگار مهر ، مرتضی مرجانی با اشاره به اینکه سرعت در کار نوسازی آلومینیوم سازی اراک یکی از مصوبات دولت در سفر اول خود به استان مرکزی است، اضافه کرد: طی این مدت تلاش برای سرعت در نوسازی این کارخانه صورت گرفته است و این طرح در قالب سه فاز در حال اجراست که فاز اول آن راه اندازی و لوپ 2 و 3 با 90 و 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
مرجانی با اشاره به اینکه با وجود تلاشهای انجام شده ما دو ماه از برنامه مصوب عقب هستیم خاطرنشان کرد: طرح انوب سازی این کارخانه که کلنگ آن قبل از خود کارخانه به زمین زده شده بود و بر اساس مصوبه باید به خارج از اراک منتقل می شد اکنون با مکان یابی مقدماتی اجرای آن فراهم شده است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در اجرای طرح انوب سازی عقب نیستیم اظهار داشت: مشکلات زمین و جانمایی آن حل شده تصمیم برای اجرای داریم .
مدیرعامل آلومینیوم ایران اجرای طرح انوب سازی را طی دو سال و اعتبار مورد نیاز آن را 100 میلیارد تومان خواند و گفت: انتقال این کارخانه به محل جدید 20 میلیارد تومان هزینه اضافه بر دوش ما می گذارد.
مرجانی در این گفتگو در این جریان این دیدار با اشاره به اینکه مصوبات دولت در مورد این کارخانه در حد سرعت در انجام کار بوده است در ادامه گفت: مصوبات دولت در این زمینه کمک مالی برای ما نداشته است و بر اجرای این کار به دلیل آلاینده بودن این واحد در اراک تاکید داشته است.
در جریان این بازدید استاندار استان مرکزی با مرور تاریخ نوسازی کارخانه آلومیینوم سازی اراک در قالب طرح 110 هزار تنی گفت: این کارخانه در زمان وزارت اسحاق جهانگیری در وزارت صنایع و معادن قرار طی 999 روز اجرا شود که طی سالهای گذشته نه تنها این امر محقق نشد بلکه نوسازی آن دو هزار روز از زمان قول وزیر تاکنون به تاخیر افتاده است و اقداماتی که تاکنون صورت گرفته و منجر به راه اندازی لوپ 1 و پیشرفت در فازهای دیگر شده طی ماههای گذشته و به همت دولت نهم صورت گرفته است.
وی گره گشایی از برخی تخلفات مالی در این واحد را از دیگر اقدامات انجام شده خواند و گفت: اکنون روند کار به صورت جدی در این کارخانه در به همت مدیریت و کارکنان آن و حمایت دولت و مسئولان ارشد استان در حال جریان است.
نظر شما