۱۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۰

دبیر انجمن نجوم گلستان نسبت به آسیبهای ناشی از خورشید گرفتگی هشدار داد

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر انجمن نجوم آماتوری گلستان نسبت به آسیبهای ناشی از پدیده خورشیدرفتگی به سلولهای بینایی انسان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر محمد شفیع، عصر پنجشنبه در نشست علمی خورشید گرفتگی در گرگان افزود: اهالی منطقه با چشم غیرمسلح به این پدیده نگاه نکنند و ازعینکها و فیلترهای مخصوص استفاده کنند.

وی اظهار داشت: پدیده گرفت خورشید به چشم آسیب می رساند و موجب می شود تا سلولهای بینایی بسوزد و علاقمندان به مشاهده، این پدیده را از طریق تلویزیون دنبال کنند.

وی خاطر نشان کرد: این پدیده جمعه، 11 مردادماه جاری ساعت 14 و 30 دقیقه همزمان با سراسر کشور در این استان نیز ظاهر می شود و تا ساعت 16 ادامه دارد.

به گفته محمد شفیع، گرفتگی خورشید در کشور جزیی بوده اما در این استان میزان خورشید گرفتگی 30 درصد است و یک سوم سطح خورشید پوشانده می شود.

دبیر انجمن نجوم آماتوری گلستان ادامه داد: در سالهای 74 و 78 دو پدیده خورشید گرفتگی در کشور رخ داد و گرفت بعدی خورشید 25 سال بعد اتفاق می افتد.

وی یادآور شد: برای کاهش آسیبهای وارده به چشم، توزیع وسایل مخصوص بین اهالی ضروری است.

عبور ماه از خورشید و پوشاندن سطحی از خورشید را خورشید گرفتگی یا کسوف می گویند.

کد خبر 724945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha