سعدالله پورطهماسب در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب از طرح ساماندهی تشکل هواداران باشگاه ملوان بندرانزلی خبر داد و گفت: در این رابطه از سوی باشگاه ملوان بندرانزلی با اداره پست هماهنگی های لازم به عمل آمده است تا هواداران ملوان از سراسر کشور جذب و سازماندهی شوند. پس از سازماندهی هواداران باشگاه ملوان بندرانزلی از بین آنها بهترین ها را انتخاب کرده و به عنوان لیدر از وجودشان استفاده خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه می توان با تقویت و توجه ویژه به کانون هواداران جلوی بسیاری از ناهنجاری ها در ورزش کشور را گرفت، گفت: متاسفانه زمانی که در ورزشگاه اتفاقی رخ می دهد تمام جرایم متوجه باشگاه می شود، آنهم در حالی که اصل تخلف از سوی تعدادی هوادار صورت گرفته است که فکر می کنند باید تمام عقده های فرو خورده خود را در ورزشگاه تخلیه کنند.
مدیرعامل باشگاه ملوان در ادامه مدعی شد که باشگاه متبوعش بر رعایت مسائل فرهنگی در ورزشگاه های کشور به ویژه ورزشگاه تختی انزلی تاکید دارد. وی خاطر نشان کرد: من به عنوان مدیرعامل باشگاه ملوان هیچ وقت به خود این اجازه را نمی دهم که از هوادار ملوان بخواهم که به بازیکن و تیم مهمان توهین کند. آنها همنوع و هموطن ما هستند و کم لطفی به آنها به نوعی توهین به ماست.
پورطهماسب پاک شدن فضای فوتبال کشور از ناهنجاری را مستلزم همکاری باشگاه ها با فدراسیون فوتبال و ارگان های مختلف عنوان کرد و گفت: باید با ناهنجاری ها برخورد شود، آنهم تا حدی که هواداران و تماشاگر فوتبال به خود اجازه ندهند حتی آب دهان به زمین پرتاب کنند. طی سال های گذشته با این مسائل به طرق مختلف برخورد شده است اما اقداماتی در حاشیه آن صورت گرفته است که حتی اصل مطلب را نیز پوشش داده است.
وی داشتن ضوابط اجرایی قوی را یکی از راهکارهای تاثیرگذار در پاک کردن محیط های ورزشی عنوان کرد و گفت: شاید اجرای این ضوابط به مذاق برخی ها خوش نیاید اما تحقق آن مشکلات را به حداقل می رساند. متاسفانه در فوتبال ایران به نوعی عکس این موضوع را شاهد هستیم. زمانی که یکی از تیم های پرطرفدار با جریمه و محرومیت روبه رو می شود به جای تاکید بر لزوم اجرای قانون همه سعی می کنند به گونه ای این جرایم را کمتر کنند. همین بی توجهی در آینده مشکلاتی تازه را به دنبال دارد و ناهنجاری ها در ورزشگاه ها را بیشتر می کند.


نظر شما