۱۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۴۲

زاده کمند خبرداد:

مشمولان نیمه دوم 68 می توانند در کنکور سال آینده شرکت کنند

مشمولان نیمه دوم 68 می توانند در کنکور سال آینده شرکت کنند

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی کشور گفت: مشمولان متولد نیمه دوم سال 1368 می توانند با معرفی خود به سازمان وظیفه عمومی و دریافت دفترچه اعزام به خدمت سربازی در آزمون سراسری سال آینده شرکت کنند.

سردار زاده کمند درگفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: براین دسته از افرادی که می خواهند در آزمون سراسری سال آینده شرکت کنند در دفترچه اعزام به خدمت آنها تاریخ اعزام 17/7/88 درج خواهد شد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در رابطه با پذیرفته شدگان در کنکور سراسری گفت: مشمولان متولد سال 69 که دارای مدرک دیپلم کار و دانش ، فنی حرفه ای و پیش دانشگاهی به صورت حضوری و یا غیر حضوری هستند، می توانند بدون هیچ مشکلی در دانشگاه ثبت نام کنند.

وی اظهار داشت: مشمولان متولد سال 1368 که دارای مدرک دیپلم کار و دانش ، فنی و حرفه ای و پیش دانشگاهی فقط به صورت حضوری، باشند و همچنین مشمولان متولد قبل از سال 1368 با در نظر گرفتن شرایط سنی 24 سال که به تازگی مدرک دیپلم کار و دانش ، فنی حرفه ای و پیش دانشگاهی خود را به صورت حضوری دریافت کرده باشند و مشمولان دارای برگه اعزام بدون غیبت که هنوز موعد اعزام آنها فرا نرسیده است ، می توانند در دانشگاه ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: همچنین مشمولانی که درحال حاضر در حال انجام خدمت سربازی هستند و در دفترچه اعزام به خدمت آنها مهر غیبت درج نشده باشد ، می توانند در صورت قبولی در آزمون سراسری در دانشگاه ثبت نام کنند.

زاده کمند گفت: مشمولان ورودی سال 85 به بعد که با اخذ معافیت تحصیلی از دانشگاه مربوطه در حال تحصیل می باشند و تنها 4 نیم  سال تحصیلی را طی کرده اند، در صورت پذیرفته شدن در آزمون سراسری و در رشته بهتری ، می توانند پس از انصراف در دانشگاه مربوطه ثبت نام کنند.

وی همچنین در رابطه با کسانی که نمی توانند در دانشگاه ها ثبت نام کنند، افزود: دسته اول مشمولان انصرافی هستند و دچار غیبت شده اند و یا بیش از چهار نیم سال تحصیل کرده اند. دسته دوم افرادی هستند که از دانشگاه اخراج شده اند، دسته سوم نیز مشمولانی هستند که یک بار در همان مقطع تحصیلی از معافیت تحصیلی استفاده کرده اند و دسته چهارم مشمولانی هستند که برگه اعزام بدون غیبت اخذ کرده اما در موعد تعیین شده به خدمت نرفته اند و در نهایت دسته پنجم سربازان وظیفه در حال خدمت هستند که برگه اولیه اعزام بدون خدمت آنها دارای مهر غیبت بوده است که این افراد نمی توانند برابر قانون در دانشگاه ها ثبت نام کنند.

کد خبر 726276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha