پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۷

استاندار ایلام:

توسعه فرودگاه ایلام شتاب می گیرد

ایلام - خبرگزاری مهر: میرمحمد غراوی گفت: طرح توسعه و اصلاح باند فرودگاه ایلام به منظور افزایش پروازها شتاب می گیرد.

استاندار ایلام  در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح توسعه و اصلاح باند فرودگاه جزو مصوبات هیئت دولت در استان ایلام بوده است که هم اکنون این کاردر حال اجراست.

وی بیان داشت: بر اساس اقدامات انجام شده، کار تأمین اعتبار در تسریع اصلاح باند فرودگاه از طریق منابع ملی و استانی در حال پیگیری است که این کار شتاب بیشتری بگیرد و هرچه سریعتر در خدمت مردم استان قرار گیرد.

این مسئول با اشاره به اینکه اصلاح باند فرودگاه ایلام از پارسال آغاز شده است، خاطر نشان کرد: این کار هم اکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که کار اصلاح باند موجب تعطیلی چهار ماهه این فرودگاه خواهد شد.

غراوی عنوان کرد: برای اجرای این مصوبه حدود 20 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است و بعد از این پروازهای فرودگاه این استان از یک پرواز در روز به دو پرواز در روز افزایش خواهد یافت.

این مسئول یادآور شد: در زمان تعطیلی این فرودگاه پروازهای فرودگاه ایلام به یکی از استانهای هم جوار منتقل می شود.

استان 600 هزار ایلام داری یک فرودگاه و متوسط یک پرواز در روز در از ایلام به تهران است.

کد خبر 732239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha