پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۷:۳۸

تورنمنت شش جانبه اوکراین/

پیروزی تیم فوتبال زیر 15 سال در آخرین دیدار / بیداریان بهترین مربی شد، فتحیان بهترین بازیکن

پیروزی تیم فوتبال زیر 15 سال در آخرین دیدار / بیداریان بهترین مربی شد، فتحیان بهترین بازیکن

تیم فوتبال زیر 15 سال ایران عصر امروز در آخرین دیدار خود در تونمنت شش جانیه اوکراین برابر تیم "دوشکا" شهر کی اف این کشور به پیروزی دست یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، شاگردان بیداریان در پنجمین مسابقه خود در این رقابت ها که ساعت 13 امروز در ورزشگاه شماره یک دیناموکی اف برگزار شد، برابر دوشکا با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی دست یافتند. علی فتحیان و وحید نجفی گل های تیم زیر 15 سال ایران را در این دیدار به ثمر رساند.

در پایان این رقابت ها تیم زیر 15 سال ایران با 15 امتیاز صدر جدول را به خود اختصاص داد و تیم های "واتخود" اوکراین با 9 امتیاز و "تالنت" بلاروس با 8 امتیاز در رده های دوم و سوم گروه قرار گرفتند.

همچنین مسئولان برگزاری این رقابت ها در پایان دیدار امروز تیم زیر 15 سال ایران با دوشکا، طی مراسمی ضمن اهدای لوح یادبود به فدراسیون فوتبال و کاپ قهرمانی به سرمربی ایران، علی فتحیان کاپیتان تیم ایران را به عنوان بهترین بازیکن و همچنین آقای گل این مسابقات (با 11 گل زده) معرفی کردند. ضمن اینکه بیداریان هم به عنوان بهترین مربی این تورنمنت انتخاب شد.

ضمن اینکه طبق توافق مسئولان کمیته جوانان فدراسیون فوتبال ایران با باشگاه دینامو کی اف اوکراین، ساعت 14 روز گذشته به وقت اوکراین تیم زیر 15 سال کشورمان برابر تیم نوجوانان این باشگاه اوکراینی به میدان رفت که در پایان موفق شد با گلهای مازیار نشتایی، وحید نجفی و محمد سهند دژ در آن دیدار پیروز شود.

کاروان تیم فوتبال زیر 15 سال ایران ساعت 11 صبح فردا از کی اف راهی استانبول می شود و پس از 12 ساعت اقامت در این شهر، ساعت 23 به سمت ایران حرکت می کند و ساعت 3:30 بامداد پنجشنبه از طریق فرودگاه امام(ره) وارد تهران می شود.

کد خبر 739143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha