۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۸:۰۰

تسریع در ساخت کارخانه بازیافت زباله در گلستان ضروری است

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست موسسه بازیافت و پسماند زباله گلستان گفت: تسریع در ساخت و تکمیل کارخانه های بازیافت زباله این استان نیاز ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سیدحسن حسنی، عصر یکشنبه در ستاد ساماندهی زباله استان افزود: روزانه حدود 500 تن زباله در شهرهای این استان جمع آوری می شود، بنابراین راه اندازی مراکز بازیافت زباله در این استان ضروری است.

وی اظهار داشت: اکنون فقط دو سایت امحا زباله به نام زون شرقی و غربی در شهرستانهای آزادشهر و آق قلا در نظر گرفته شده  و کارخانه بازیافت در زون غربی در حال ساخت است.

‌وی خاطرنشان کرد: ساخت کارخانه کمپوست با ظرفیت 250 تن در زون شرقی نیز از جمله مصوبات سفر هیئت دولت در این است که در دست برنامه ریزی است.

حسنی، سرانه تولید زباله به ازای هر نفر را در این استان روزانه 750 گرم اعلام کرد.

سرپرست موسسه بازیافت زباله گلستان با اشاره به تفکیک زباله بیان داشت: فرهنگ سازی برای تفکیک زباله از مبداء به برنامه ریزی و اطلاع رسانی نیاز دارد.

وی از تخصیص 60 میلیارد ریال برای اجرا و احداث و تکمیل کارخانه کمپوست کود آلی این استان خبر داد.

وی بیان داشت: تعداد 144 دستگاه خودرو حمل زباله زیر پوشش این مدیریت موسسه در استان فعالیت دارد.

‌استان گلستان بیش از یک میلیون و 600 هزار نفر جمعیت دارد.

کد مطلب 749589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha