به گزارش خبرنگار مهر، اکبر میثاقیان که پس از شکست 6 بر صفر تیمش برابر استقلال با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: ما در ابتدای فصل 17 بازیکن را از دست داده ایم و واقعیت بازیکنان ما همین نفرات بودند.
وی ادامه داد: بازیکنان استقلال اهواز در این بازی تمام تلاششان را انجام دادند اما در روز بدشان به روز خوب استقلال خوردندند و نتیجه ای رقم خورد که تا به حال برای من سابقه نداشت. آنها در طول این مسابقه گیج شده بودند و نمی توانستند از تمام توانشان استفاده کنند.
اکبر میثاقیان خاطر نشان کرد: ما تا اینجای کار 5 امتیاز گرفته ایم اما اگر ثابت شود که واقعیت تیم ما تا پایان فصل همین است من بیچاره ام و باید منتظر روزهای سخت تری هم باشم.
وی ادامه داد: اگر می خواهیم در ادامه رقابتهای لیگ برتر نتایج بهتری بگیریم ابتدا باید من خودم را تقویت کنم و سپس بازیکنان را برای کسب نتایج بهتر آماده کنم.
میثاقیان بازهم به جدایی نفرات اصلی استقلال اهواز در آغاز لیگ برتر اشاره کرد و گفت: شما نگاه کنید ببینید از بازیکنان اصلی و تاثیر گذار فصل قبل چند بازیکن باقی مانده اند. ما را با استقلال مقایسه کنید ببینید آنها چه بازیکنانی را جذب کرده اند و ما چند بازیکن را از دست داده ایم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز در پایان گفت: ما برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر کار سختی پیش رو داریم و من قول می دهم این تیم سقوط نکند و با رفع نقاط ضعفش عملکرد بهتری داشته باشد.


نظر شما