پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ مهر ۱۳۸۷، ۹:۴۰

نماینده لاهیجان و سیاهکل:

بیشتر مصوبات سفر اول هیئت دولت به گیلان در حد مطالعه است

بیشتر مصوبات سفر اول هیئت دولت به گیلان در حد مطالعه است

رشت - خبرگزاری مهر: یوسف قاسمی گفت: مصوبات دور اول سفر هیئت وزیران به استان گیلان در حد نگارش و مطالعه بوده و تاثیر قابل توجهی برای توسعه استان نداشته است.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس هشتم در گفتگو با خبرنگار مهر در لاهیجان، افزود: عمده مصوبات سفر هیئت وزیران به استان حداقل در حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل در حد مطالعه طرحها بوده است.

وی گفت: "سد دیلمان " که تنها خواسته مردم این منطقه است با 80 میلیون تومان اعتبار فقط فاز اول این طرح مطالعه شده است.

قاسمی همچنین با اشاره به اینکه قدر سهم استان را باید از حاکمیت گرفت، افزود: در دور دوم سفر هیئت دولت به گیلان با تعریف و مصوب کردن پروژه های و طرحهای اساسی باید به نحوه مطلوب این امر تحقق یابد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم در ادامه با اعلام اینکه اقتصاد گیلان در همه بخشها حرف دارد، گفت: با نسخه صنعت در کنار کشاورزی می توان گیلان را نجات داد.

قاسمی اظهار داشت: برای تحول اقتصادی در استان باید معافیت سرمایه گذاری در بخش صنعت لحاظ شود تا مردم در کنار کار کشاورزی تحول معیشتی را در زندگی خود احساس کنند.

وی، ایجاد صنایع تبدیلی در گیلان را یک بحث کارشناسی دانست و افزود: محصولات استراتژیکی همچون چای، برنج، زیتون و غیره در استان گیلان تولید می شود که برای افزایش توسعه و بالا بردن ارزش افزوده این محصولات وجود صنایع تکمیلی و تبدیلی در استان ضروری است.

قاسمی، ایجاد اتاق فکر سرمایه گذاری دراستان ضرورتی اجتناب ناپذیر است و گفت: به رغم فراهم کردن بسترهای سرمایه گذاری و امنیت لازم در اختیار قرار دادن اطلاعات جامع برای شناخت کافی از وضعیت کشاورزی، صنعتی، گردشگری، خدماتی و موقعیت اقلیمی به سرمایه گذاران یک نیاز مبرم است که این اتاق کمک شایان توجهی به این امر خواهد داشت.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس هشتم با اشاره به اینکه کشاورزی سنتی دیگر جوابگو نیست، افزود: توسعه کشاورزی استان نیازمند انتقال یافته های نوین علم کشاورزی به عرصه های کشاورزی است.

کد خبر 760432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha