۲۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۱

زیاری در گفتگو با مهر:

بیش از 90 درصد از قطعات لکوموتیو وارداتی است

بیش از 90 درصد از قطعات لکوموتیو وارداتی است

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی گفت: بیش از 90 درصد از قطعات مورد استفاده در ساخت لکوموتیو وارداتی است.

حسن زیاری در گفتگو با مهر در این باره گفت: بیش از 90 درصد قطعات لکوموتیوهای ناوگان ریلی کشور از طریق واردات تامین می شود و به دلیل چند منظوره بودن موتور لکوموتیو در حال حاضر برای انجام واردات آن با محدودیت مواجه هستیم.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی افزود: موتور لکوموتیو علاوه بر استفاده به عنوان نیروی کشنده قطارها به عنوان موتورهای نیروگاهی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، به همین دلیل واردات آن با دشواری های زیادی مواجه شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تامین موتور لکوموتیو به عنوان یکی از گلوگاههای توسعه صنعت ریلی مطرح است و این مساله به چالشی برای توسعه ناوگان ریلی تبدیل شده است.

زیاری ابراز داشت: متاسفانه برای توسعه صنعت ریلی کشور، توسعه ناوگان متناسب و همزمان با توسعه بخشهای زیرسازی اتفاق نیفتاده و برنامه ریزی بلندمدت برای توسعه ناوگان متناسب با ایجاد خطوط ریلی جدید در نظر گرفته نشده است.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی ممکن است بهره برداری از خطوط انجام شود، ولی ناوگان مورد نیاز آن تامین نشده باشد و یا اینکه با تاخیر تامین شود و این مساله تحقق برنامه های توسعه ای در بخش ریلی را با دست انداز مواجه می کند.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی هایی برای تولید موتور لکوموتیو در داخل کشور و همچنین انجام واردات ریل اندیشیده شده است که امیدواریم طبق برنامه زمانبندی تحقق یابد.

کد مطلب 763401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha