نماینده مردم املش و رودسر در مجلس هشتم در گفتگو با خبرنگار مهر در رودسر، افزود: اقتصادی زیرزمینی عامل اصلی تخریب اقتصاد جامعه و نابودی تولید ملی، توسعه غیرمنطقی و اختلاف های طبقاتی فاحش می شود.
وی اظهار داشت: تنها راه نجات کشور و قطع وابستگی به نفت و اقتصاد تک محصولی توسعه بخش های تولیدی به ویژه در حوزه صنعت و معدن است.
عباسی ادامه داد: بخش خصوصی به مراتب بهتر از بخش دولتی می تواند بنگاه های اقتصادی را اداره کند و به اشتغال واقعی و موثر جامعه کمک کند از این رو اطمینان دادن به سرمایه گذار بخش خصوصی، امنیت سرمایه گذاری را فراهم ساخته و موجب جلوگیری از خروج ثروت های ملی و نیروهای خلاق و کارآفرین کشور می شود.
نماینده مجلس هشتم یادآور شد: رونق اقتصادی همراه با امنیت سرمایه گذاری می تواند ثروت های کلان ایرانیان خارج از کشور را به داخل هدایت کرده و زمینه ساز بسیار مفید و موثری در جلب سرمایه گذاری خارجی در کشور شود.
عباسی همچنین بیان داشت: حمایت از تولیدکننده و سرمایه گذار، اطمینان بخش تداوم اشتغال نیروهای موجود و زمینه ساز توسعه اشتغال در این بخش مفید و موثر جامعه خواهد بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم در ادامه خاطرنشان کرد: کاهش میزان تصدی گری دولت در فعالیت های اقتصادی می تواند از حجم عظیم و غیرمنطقی بار مالی دولت بکاهد.
نظر شما