پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۵۳

با ارسال دو نامه صورت گرفت ؛

شکایت لبنان به سازمان ملل درباره تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی

شکایت لبنان به سازمان ملل درباره تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی

نخست وزیر لبنان با ارسال دو نامه به دبیر کل سازمان ملل متحد تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد و خواستار اعمال فشار بر این رژیم به منظور ارائه نقشه اماکن مین گذاری شده در جنوب لبنان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، فؤاد سنیوره در نامه نخست، تداوم نقض حریم هوایی و زمینی لبنان از سوی اسرائیل و مانع تراشی بر سر راه شناسایی خط آبی و نیز تهدیدات این رژیم علیه لبنان را محکوم و تصریح کرد: لبنان قربانی اشغال سرزمین خویش از سوی اسرائیل است و تهدیدات آن، این رژیم را از اجرای تعهداتش در قطعنامه 1701 شورای امنیت معاف نخواهد کرد و نمی تواند هر گونه عمل تجاوزکارانه آن را در آینده علیه لبنان توجیه کند.

نخست وزیر لبنان همچنین در نامه دوم از جامعه بین المللی خواست تا برای تکمیل روند پاکسازی اراضی لبنان از مین و بمب های خوشه ای، لبنان را مورد حمایت مالی قرار دهد.

وی در ادامه خواستار تداوم اعمال فشار بر اسرائیل برای ارائه نقشه اماکن مین گذاری شده در لبنان شده است.

بنابر اعلام سازمان ملل متحد، رژیم صهیونیستی از 12 ژوئیه تا 14 آگوست 2006 حدود یک میلیون بمب خوشه ای در لبنان به کار برده است که 40 درصد از آنها تاکنون منفجر نشده اند.

کد خبر 766932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha