به گزارش خبرنگار مهر در مه ولات دکتر مسعود ملکی بعد از ظهر امروز در دیدار با فرماندار مه ولات گفت: پس از ارتقاء مه ولات به شهرستان و استقلال شبکه بهداشت و درمان آن در سال 85، تعداد 40 نفر نیرو برای تکمیل کادر شبکه شهرستان جذب شده اند که قابل مقایسه با دیگر شهرستان ها نیست.
ملکی همچنین گفت: در سفر ریاست جمهوری نیز احداث بیمارستان این شهرستان به تصویب رسید که در حال انجام است و اگر چه مشکلات کمبود سیمان و برودت هوا در سال گذشته کارها را به تعویق انداخت ولی ساخت آن به سرعت در حال انجام است.
وی همچنین گفت: در مه ولات پنج مرکز بهداشت و 24 خانه بهداشت فعالیت می کند که با راه اندازی یک خانه بهداشت دیگر تشکیلات بهداشتی شهرستان تکمیل می شود.
این مسئول با اشاره به فرسودگی فضاهای بهداشتی شهرستان به ویژه ستاد شبکه و مرکز بهداشتی درمانی امام رضا (ع) گفت: احداث فضاهای جدید در دستور کار قرار دارد که در آینده انجام می شود.
فرماندار مه ولات نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم سرعت بخشی به احداث بیمارستان به عنوان خواسته دیرینه مردم خاطرنشان کرد: استقرار شهرستان مه ولات بر مسیر راه کریدور شمال و جنوب و بروز حوادث متعدد جاده ای ضرورت احداث بیمارستان را دوچندان کرده است.
علی حاجی عرب همچنین گفت: ساختمان شبکه بهداشت و درمانی و مرکز بهداشتی امام رضا (ع) مربوط به 33 سال قبل است که بایستی فکری به حال آنها شود.
وی همچنین خواستار تسریع در بهره برداری از ساختمان اورژانس 115 شهر فیض آباد شد.
نظر شما