۳۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۹

با تاکید با بر خواسته های خود؛

روسیه موافقت با استقرار رادار موشکی آمریکا در اروپا را مشروط کرد

روسیه موافقت با استقرار رادار موشکی آمریکا در اروپا را مشروط کرد

روسیه برای موافقت خود با استقرار رادار موشکی آمریکا در اروپا شرایطی دارد که آمریکا باید آن را بپذیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاریها، "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه با مشروط کردن موافقت کشورش با استقرار رادار موشکی آمریکا در جمهوری چک اعلام کرد در صورتی که ایالات متحده شرایط اعلام شده از سوی مسکو را بپذیرد با استقرار این سیستم راداری موافقت خواهد کرد.

آمریکا در ژانویه سال 2007 به دو کشور لهستان و جمهوری چک که پیشتر از اقمار شوروی بودند و در حال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو هستند، پیشنهاد داد تا یک سامانه دفاع ضد موشکی شامل 10 موشک رهگیر در لهستان و یک سیستم راداری را در خاک چک مستقر کند.

ایالات متحده توجیه خود را از این اقدام به زعم خود مقابله با تهدیدهایی موشکی کشورهایی مانند ایران و کره شمالی اعلام کرده، اما روسیه به عنوان مخالف اصلی استقرار چنین سامانه ای بر این باور است که تهران و پیونگ یانگ فاقد چنان توان موشکی هستند که بتوانند منافع واشنگتن را موردهدف قراردهند، بنابراین به باورکرملین هدف استقرارچنین سامانه ای ازسوی آمریکا دراروپای شرقی، کنترل  سیستم های موشکی روسیه است.

گرچه لاوروف از شرایط روسیه سخنی به میان نیاورد، اما اختلافات آمریکا و این کشور در خصوص توسعه ناتو به مرزهای شرقی ، مسئله قفقاز، کوزوو از مسائل چالش برانگیزی است که روسیه اعلام کرده است که حاضر به معامله درباره آنها نیست.

کد خبر 769079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha