۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۲۰

مدیرآب و فاضلاب رودبار:

روستاییان رودبار با مشکل تاسیسات مستهلک وکم آبی روبرو هستند

روستاییان رودبار با مشکل تاسیسات مستهلک وکم آبی روبرو هستند

رشت - خبرگزاری مهر: داریوش کاظمی گفت:با انهدام شبکه تامین آب روستاهای رودبار در زلزله سال 69 و عدم بازسازی اصولی تاسیسات آب آشامیدنی هم اکنون مردم این روستاها با مشکل تاسیسات مستهلک و کم آبی روبرو هستند.

به گزارش خبرنگارمهر در رودبار، مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان رودبار عصر دوشنبه در بازدید از منطقه رحمت آباد این شهرستان اعلام کرد: بنا به اضطرار در آن مقطع زمانی نسبت به تامین آب آشامیدنی به طورموقت و رفع مشکل دو ساله مردم اقدام شد اما پس زلزله بازسازی اصولی تاسیسات و شبکه های آبرسانی منطقه به خوبی انجام نشده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون تاسیسات و منابع آبی 54 روستای این شهرستان بازسازی شده است، گفت: هنوز 70 روستا بالای 20 خانوار و 49 روستای زیر20 خانوار زیر پوشش این شرکت قرارندارند.

کاظمی با اشاره به اینکه تنها منابع تامین آب آشامیدنی روستاها این منطقه چشمه است، اظهارداشت: با توجه به قرار گرفتن بیشتر روستاهای رودبار در مناطق کوهستانی و کاهش نزولات جوی در سال جاری هم اکنون این روستاها با مشکل کم آبی مواجه هستند

این مسئول خاطرنشان کرد: چشمه های برخی از روستاها این شهرستان خشک شده است که هم اکنون روستاهای ویه، یکنم، کلیشم، چره، دشتویل، شیرکوه و خرشک با تانکر آبرسانی می شود.

کاظمی همچنین یادآورشد: برای رفع مشکل کم آبی روستاهای چره، دفراز، سی دشت و سیبن به زودی کارهای مطالعاتی و ژئوفیزیکی انجام می شود.

وی ادامه داد: هم اکنون 10 نقطه در دو روستای "سی دشت " و "سیبن" برای انجام مطالعات نقطه یابی شده است.

شهرستان رودباربا بیش از یکصد هزار نفر جمعیت و 207 روستا در جنوب استان گیلان واقع شده است.

کد خبر 772512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha