پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۴۵

بنیانیان:

حوزه هنری توانایی اکران فیلمهای کوتاه در مدارس کشور را دارد

حوزه هنری توانایی اکران فیلمهای کوتاه در مدارس کشور را دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری کشور گفت: حوزه می تواند اکران فیلمهای کوتاه را در مدارس آغاز کند و بازخورد نمایش آن را در میان دانش آموزان مورد ارزیابی قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر حسن بنیانیان در نشستی با فیلمسازان کشور افزود: در حقیقت ساخت فیلم بلند نیز کمکی برای ایجاد نمونه های برتری از فیلم کوتاه است که از تئوری صحیح و ارزشمند برخودارباشند و عدم اکران فیلم کوتاه به دلیل این است که تعداد فیلم سازان بسیار زیاد است و منابع مالی محدود است.

دکتر بنیانیان خدمت حوزه را در توسعه جریان فیلم کوتاه دانست و اظهار داشت: برای وسعت فیلم کوتاه در تمام بخشها باید تبلیغات برای اطلاع رسانی مردم و یک دوره هفته ای برای اکران فیلم کوتاه در کل کشور در نظر گرفته شود و آنگاه بازخورد آن مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در صورت استقبال مردم زمان مشخصی را در هفته به اکران فیلم کوتاه در تمام استانها پرداخته و هنگامی که این جریان مورد توجه قرار گرفت برای زدودن مشکلات اقتصادی این روند راه حل ارائه می شود.

بنیانیان با تاکید بر نقش حوزه هنری در اکران فیلم کوتاه گفت: حوزه می تواند اکران فیلمهای کوتاه را در مدارس آغاز کند و بازخورد نمایش آن را در میان دانش آموزان مورد ارزیابی قرار دهد.

وی با بیان غفلت از فیلم کودک اذعان داشت: باید سینماهایی در سطح استانها داشته باشیم که فقط مخصوص کودکان بوده و تربیت بچه ها را نیز از طریق اکران فیلم کودک در سنین پایین تری در دست گیریم، زیرا هنگامی که تربیت در قالب فیلم کودک مهیا باشد بازدهی آن بیشتر می شود.

وی با اشاره به سینمای کودک تهران و فعالیتهایی که در آن صورت می گیرد افزود: یکی از سینماهای آزادی تهران مخصوص فیلم کودک بوده و برنامه آن به این صورت است که ابتدا یک جریان تئاتر شاد برای بچه ها انجام شده همراه با موسیقی و شعر، پس از آن عکس یادگاری با مجسمه متحرک و سپس کودکان به سمت سالن فیلم هدایت شده و این روشی مفید برای احیای فیلم کودک است.

دکتر حسن بنیانیان تصریح کرد: اگر زمان صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر که معمولا سینماها بدون استفاده است در نظر گرفته و دانش آموزان به سینماها آورده شوند حتی اگر مبلغی کمی هم از آموزش و پرورش دریافت کنیم می توانیم درصدی از آن را به عنوان دستمزد به فیلمساز فیلم کوتاه بپردازیم.

کد خبر 774407

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha