به گزارش خبرنگار مهر، دیدار نهایی مسابقات بین المللی تنیس فیوچرز شب گذشته در زمین مرکزی مجموعه تنیس المپیک کیش برگزار شد. در پایان این دیدار "آنتونیو ویچ" با غلبه بر "ساچکو" آلمانی قهرمانی این مسابقات در بخش انفرادی را از آن خود کرد.
دراین بازی که به مدت 160 دقیقه ادامه داشت، ویچ کروات با نتیجه 2 بر صفر (6 بر 3 و 7 بر6) حریف آلمانی خود را شکست داد و به عنوان قهرمانی دست یافت.
همچنین رقابت های جدول انتخابی هفته دوم مسابقات تنیس بین المللی فیوچرز کیش روز گذشته با حضور 17 بازیکن خارجی از 13 کشور و 22 بازیکن داخلی آغاز شد.
در روز نخست بازی های این هفته با انجام 23 بازی 16 بازیکن برتر معرفی شدند. تنیسورهای برتر امروز رقابت خود را برای صعود به جدول 8 نفره اصلی هفته دوم ادامه می دهند.
حذف سعید احمدوند، انوشا شاهقلی، اشکان دبیری و محسن حسین زاده از نکات قابل توجه روز نخست دیدارهای هفته دوم بود.


نظر شما