محسن پویا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز مابه تفاوت قیمت تمام شده و قیمت دریافتی از مشترکان را 100 درصد دانست و گفت: متوسط قیمت تمام شده آب در شهرهای استان به ازای هر متر مکعب یک هزار و 290 ریال است در حالی که متوسط مبلغ دریافتی از مشترکان در شهرها 650 ریال به ازای هر متر مکعب است.
وی تصریح کرد:این اختلاف قیمت ناشی از قیمت تمام شده و قیمت دریافتی از مشترکان را تحت عنوان زیان شرکت ها و یارانه جبران می کند.
رئیس هیئت مدیره آبفای استان با اشاره به اینکه در خوزستان 80 درصد آب شرب مورد نیاز مشترکین از منابع سطحی تأمین می شود و تصفیه آبهای سطحی بر اساس شاخص های آب شرب هزینه زیادی را صرف می کند،در نتیجه این مابه تفاوت قیمت تمام شده و فروش آب در خوزستان نسبت به سایر استانهای کشور هزینه های گزافی را به شرکت آبفای استان تحمیل می کند.
پویا خاطر نشان ساخت:متأسفانه به علت پرداخت این زیان 170 میلیارد ریالی، پرداخت هزینه های برق،خرید آب از سازمان آب و برق خوزستان،ارائه خدمات به پرسنل شرکت و دیگر هزینه هایی که در تکلیف شرکت آبفای استان است،امکان پذیر نیست.
قیمت آب در زمان حاضر به چالش اصلی صنعت آب تبدیل شده است ،به طوری که تفاوت بسیار زیاد هزینه های انجام شده برای تأمین آب نسبت به بهای دریافتی از مشترکان موجب تحلیل توان شرکت های فعال در این صنعت شده است ضمن اینکه شرکت های آب و فاضلاب کشور مکلف به فروش آب بر اساس تعرفه ای می باشند که شورای اقتصاد به آنان ابلاغ کرده است.
نظر شما